Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Regl olacağım, her bir tarafım ağrıyor. Umarım bu harikalık tatlı krizlerimle mücadele etmeye çalışırken de devam eder😔
Kolay gelsin, tatlı krizi deyince önünde kimse duramaz🙈
pastelfit pastelfit minnoşum liste yapacak mısın yoksa bu hafta bireysel miyiz?
Kiloları kaydettim, Cuma günü tartılar verilince listeyi paylaşırım diye düşündüm. Sonuçları açıklarım hem de.

Amin canım hadi başladık artık
Evetttt 😍

Özele ben de gittim, 1 günden fazla sürmedi😆😆 çok az geldi, yoksa iyi kadındı.

Tavuklu bi yemek,devamini bilmiyorum. Eşim yapiyor sagolsun😄

Merhaba,kač kgsin😄seni de mi gectim acaba🤭🤭
Canım boşver kendin veriyorsun 🥰

Kolay gelsin, tatlı krizi deyince önünde kimse duramaz🙈

Kiloları kaydettim, Cuma günü tartılar verilince listeyi paylaşırım diye düşündüm. Sonuçları açıklarım hem de.
Cnm 76.2 ben de, cumayla aynı olmalı

Amin. Ekonomik özgürlük ve cesaret çok önemli. Eh arkanda ailen de olunca karar vermesi daha mühim. Ben bu konuda en çok karşı tarafın zorluk cikarmadan kabul etmesine sevindim cicikuşum ❤️ diğer türlü yıllarca süren bir eziyet haline gelebilirdi
Genellemek gibi olmasın ama erkeklerin çoğu istemedikleri bir durumla karşılaştıklarında ışık hızıyla ergenliğe dönüyorlar☺️ Pürüz çıkartmaya çalıştıysada ben pek sallamadım. Diretmedi, çünkü gerçekten bitmeseydi ‘bitsin’ demeyeceğimi çok iyi biliyordu. O konuda geri adımım yoktur, arkadaşım, eşim, dostum farketmez. Kırmızı çizgimi ihlal edeni silerim ve o an unuturum. Maddi anlamda olması gerekenden azına tamam dedim, ondan kolay oldu böyle😉 çocuğunun ihtiyaçlarını benimle kırışsın, dediğin gibi ekonomik özgürlüğüm var çok şükür, gerisini ben hallederim evelallah.

Menümü paylaşayım ama ben artık gram hesabı yaptığım için buraya göz kararı yazayım,

21 kasım pazartesi
Sabah 10.30
1 avuç mantar, 2 yk kıyma ve 2 yumurta ile omlet.

Öğlen 13.00
4 tam ceviz,
Yarım bardak protein shake.

Akşam 17.30
1 tabak karnabahar pilavı,
1 porsiyon kuzu ızgara,
1 bardak shake yine.

Su:2,5 lt pastelfit pastelfit

Genellemek gibi olmasın ama erkeklerin çoğu istemedikleri bir durumla karşılaştıklarında ışık hızıyla ergenliğe dönüyorlar☺️ Pürüz çıkartmaya çalıştıysada ben pek sallamadım. Diretmedi, çünkü gerçekten bitmeseydi ‘bitsin’ demeyeceğimi çok iyi biliyordu. O konuda geri adımım yoktur, arkadaşım, eşim, dostum farketmez. Kırmızı çizgimi ihlal edeni silerim ve o an unuturum. Maddi anlamda olması gerekenden azına tamam dedim, ondan kolay oldu böyle😉 çocuğunun ihtiyaçlarını benimle kırışsın, dediğin gibi ekonomik özgürlüğüm var çok şükür, gerisini ben hallederim evelallah.
Harikasın. Bundan sonra çok mutlu bir hayatın olsun inşallah ve biz de görelim 😍😍 seni seviyorum cicikuşum iyi ki varsın çok güçlüsün gurur duyuyorum seninle

Iyi akşamlar 🍁
2 yum ile omlet
2 dilim tb ekmek
1 tk labne

2 parça ayva

1 kepçe etli garniturlü patates yemeği
3 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
20221121_150040.webp

Back
X