- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Tesekkur ederiz.Kolay gelsinHanımlar pazara gidip geleyim, bakalım listeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederiz.Kolay gelsinHanımlar pazara gidip geleyim, bakalım listeye![]()
Teşekkür ederim bitanemHoşgeldin abla yeni yıla 65-66 arası girersin inşallah bende 73 olsam kâr![]()
Sevinebilmek için önce almamız lazım tatlım.Ee yemek sonucu kilo alan biri, kilo verse de uzun sürmez ki. Üzücü bir şey aslında. Sürdürebilir yapmaliyiz. Kolay degil tabi ki, ben de seviyorum, ama eskiye göre iyiyim şükür. Sevmesek kilolu olmazdık gerçi![]()
Tebrikler hayatım
D u t tebrikler masaallah.. Ben 80 ken bile anca 2-3 kere haftada 1 kgden fazla verdim. 70 te 60 ta nerede haftada 1 kg
700 bile yok, 500 arada.
üç aşağı beş yukarı (yalan olmasin)
Teşekkür ederim ablacımmTebrikler hayatım![]()
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin evladına.Merhaba kızlar anca gelebildim hastanedeydik oğlum biraz rahatsızdi sabah çektim ama
Ödemlerimle geldim![]()
sağlık olsun canım biraz dikkat ettikmi tamamdırAhhh 57leri görmüştüm ahhh neyse yine veririz bitanem![]()
![]()
![]()
hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Hadi bakalım hayırlı olsun başlangıcın, sen 1 ayda bitirirsin bu işi![]()
Kaydiricaz tabiiiiHep birlikte sola da kaydırıcazmoral bozmak yok
İnşallah bitanem bugün yeni bir günsağlık olsun canım biraz dikkat ettikmi tamamdır![]()
hoşbuldum canım![]()
aynen canım hergün yeni bir günİnşallah bitanem bugün yeni bir gün![]()
Var canımbu hafta masterfit olacakmı yoksa masterfitten vazmı geçtiniz kızlar
Bende epeydir hiç gidemedim pazara çıtırım ,napıyım ya dışardaydım bieaz önce geldim eve sen nasılsın