İnşallah yoktur geçmiş olsun . Ağrı mi varmidemde rahatsız haftaya doktora randeu aldım endoskopi yaptıracam bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yoktur geçmiş olsun . Ağrı mi varmidemde rahatsız haftaya doktora randeu aldım endoskopi yaptıracam bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz
İnşallah ablam hep beraber sağlıkla olsunTeşekkür ederim bitanemolduğu kadar artık.
İnşallah istediğin kiloya sağlıkla inersin.![]()
![]()
Nasılsın ablaSelamlar gençler![]()
İyiyim canısı sağol sen nasılsınNasılsın abla![]()
Nasıl gidiyor diyet işi.
Birde yemek telaşı var akşama kolay gelsinOğlumun okuldan gelmesini bekliyorum, beraber kitap fuarına gideceğiz. Eve dönünce akşam yemegini hazırlayacağım inşallah
Bende iyiyim abla küçüğü uyutmaya çalışıyorumİyiyim canısı sağol sen nasılsın
Nasıl gidiyor diyet işi.
Birde yemek telaşı var akşama kolay gelsin
Büyüdü artık demi 2 yaşına geliyor demi.Bende iyiyim abla küçüğü uyutmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun abla demekki acil bir durum görmediler. Ağrı mı vardiÖğlen hastaneye gittim doktorla konuştuk,yeni bir kemik taramasına gerek yok dedi,diş için gerekli yazıyı yazdı bakalım.
Diş doktoru en son benim işim bitti dediği andan itibaren en az 3 sonra gelin taramayı o zaman yaparız dedi,tedaviye başlayabilirsiniz dedi.
Yok ablam 2.5 yaşında 3e geliyorBüyüdü artık demi 2 yaşına geliyor demi.
Canım olabilir. Kaç kişiyiz?60kiloyum bu hafta katılacak mısın cnm
Kemik erimesi varya onun için kemşk taraması yapılıyor iğne oluyorum değerler yüksek çıkarsa,o iğnede diş tedavisini çok etkiliyormuş.Hayırlısı olsun abla demekki acil bir durum görmediler. Ağrı mı vardi
Maşallah ona büyümüş bile annesi,normal yani kendini tanıma bilme çağlarında çünkü.Yok ablam 2.5 yaşında 3e geliyorçok şükür büyüdüler bayağı artık, inatlik fazla işte
![]()
Geçmiş olsun canımÖğlen hastaneye gittim doktorla konuştuk,yeni bir kemik taramasına gerek yok dedi,diş için gerekli yazıyı yazdı bakalım.
Diş doktoru en son benim işim bitti dediği andan itibaren en az 3 sonra gelin taramayı o zaman yaparız dedi,tedaviye başlayabilirsiniz dedi.
Selamlar çıtırımSelam tatlım![]()
![]()
Çok sağol hocam yaşlılık böyle birşey işte,dökülmeye başladım resmen.Geçmiş olsun canım![]()
Kolaylıklar seninle olsun canımBende epeydir hiç gidemedim pazara çıtırım ,napıyım ya dışardaydım bieaz önce geldim eve sen nasılsın![]()
Gecmis olsun ablacim❤Öğlen hastaneye gittim doktorla konuştuk,yeni bir kemik taramasına gerek yok dedi,diş için gerekli yazıyı yazdı bakalım.