Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öğlen hastaneye gittim doktorla konuştuk,yeni bir kemik taramasına gerek yok dedi,diş için gerekli yazıyı yazdı bakalım.
Diş doktoru en son benim işim bitti dediği andan itibaren en az 3 sonra gelin taramayı o zaman yaparız dedi,tedaviye başlayabilirsiniz dedi.
Hayırlısı olsun abla demekki acil bir durum görmediler. Ağrı mı vardi

Hayırlısı olsun abla demekki acil bir durum görmediler. Ağrı mı vardi
Kemik erimesi varya onun için kemşk taraması yapılıyor iğne oluyorum değerler yüksek çıkarsa,o iğnede diş tedavisini çok etkiliyormuş.
Yok ablam 2.5 yaşında 3e geliyor 😊 çok şükür büyüdüler bayağı artık, inatlik fazla işte 😂
Maşallah ona büyümüş bile annesi,normal yani kendini tanıma bilme çağlarında çünkü.

Öğlen hastaneye gittim doktorla konuştuk,yeni bir kemik taramasına gerek yok dedi,diş için gerekli yazıyı yazdı bakalım.
Diş doktoru en son benim işim bitti dediği andan itibaren en az 3 sonra gelin taramayı o zaman yaparız dedi,tedaviye başlayabilirsiniz dedi.
Geçmiş olsun canım ❤️💋

Gecmis olsun ablacim❤

Back
X