Günlük en az 8bin adım atıp fotosunu atıyoruz gün sonunda ve kaptanı etiketliyoruzBu hafta hep orucluydu aile yemeği yiyemiyorum hafta içleri
Yarın daha güzel olacak inşallah
Başka ne yapiyoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük en az 8bin adım atıp fotosunu atıyoruz gün sonunda ve kaptanı etiketliyoruzBu hafta hep orucluydu aile yemeği yiyemiyorum hafta içleri
Yarın daha güzel olacak inşallah
Başka ne yapiyoz
Himm o biraz sıkıntı. Adım atarım da foto zor görünüyorGünlük en az 8bin adım atıp fotosunu atıyoruz gün sonunda ve kaptanı etiketliyoruz
Bak vallaha bende açımYok kaptanım çay içiyorum![]()
Aldın ama yemedin demi güzel kırmızımbugün sabah kalktım kahvaltı edip dışarı çıktım. birşeyler baktım. arkadaşımın doğum günüydü ona hediye aldım. migrosta çikolatalarda % 30 indirim varmış. almazsam ayıp olur dedim ondan aldım![]()
Telefonuna uygulama indirebilirsin canım, ordan adım sayısının ekran görüntüsünü alıp buraya atarsın zor bir şey değil inan kiHimm o biraz sıkıntı. Adım atarım da foto zor görünüyor
Ben karsilayamazsam kuralları oyun dışı mı oluyorum![]()
Ben de reglim. Aman tutalım kendimiziBak vallaha bende açım![]()
regl oldum tatlı diye deliriyorum ama yemiyorum
Afiyet olsun kaptanım. Ben spor yapmadim ya sadece yürüyüşSabah tarçınlı kahve
Öğlen yeşil çay
14.00
1 yumurta ile omlet 1 dilim peynir bol salata 1 çay kaşığı bal
Ara mandalin
Ara çok küçük bi salkım üzüm
18.30
1 servis kaşığı türlü 1 ayran
20 dk cardio
10 dk karın egzersiz
10 dk zumba
3 litre su
Eki Görüntüle 3166921
pastelfit
Amine Busra
❤
Sağol canım. Olsun. Adımın baya fazlaAfiyet olsun kaptanım. Ben spor yapmadim ya sadece yürüyüş
Şimdi biraz kitap okumak için oturdum ama belki birazdan bir yarım saat daha yürürüm ev içindeSağol canım. Olsun. Adımın baya fazla![]()
Tekrar hoşgeldin aramıza. Menü ve adım bildiriyoruz. Perşembeye kadar 5 gün 8 bin adım tamamlamaya çalışıyoruz ve menülerimiz kaptanlarimizi etiketleyip cuma günü kg vererek geliyoruzSelamlar hanımlar
Ben buraların acemisiyim.mavi takıma girince ne olacak. Yaşlandım gayri unutuyorum
Bugün büyük aile kahvaltısı vardı.
Saat 10 da poğaça yedim 2 tane 4 halka sucuk yedim.
Saat 3 de yine poğaça yedim
saat 6 da palamut yedim 1 bütün.
6.30 itibariyle yeme işi bitti. Adım sayımı bilmiyorum küçük oğlan saatimi kolumdan alıp götürdü hep. Ama evde çok adimlayamiyorum.
Zafere doğru adım adım
Maşallah.![]()
Afiyet olsun canımKız bu neyyy hiç bişey yememişsin
Bende yazayım
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen 13.00
6 sıkım mercimekli köfte,,, salata
Ara sütlü kahve
Akşam 17.00
6 kaşık kuru fasulye,, 3 kaşık pilav,,, salata
Su 2 litre
Birazdan da Türk kahvesi içeceğim![]()
Telefona adım sayar yuklesen benim öyle mesela. Yada adım sayar varsa onu resim çeker yuklersinHimm o biraz sıkıntı. Adım atarım da foto zor görünüyor
Ben karsilayamazsam kuralları oyun dışı mı oluyorum![]()