- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Vuvuuuu7071 adım![]()

Gözün aydın tatlı kaptanım hayırlı olsunİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuvuuuu7071 adım![]()
Gözün aydın tatlı kaptanım hayırlı olsunİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Kuzum sen de 120den inmişsin vavvDaim olsun canım
Ooo gelsin kampanya gelsin indirim![]()
Şimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsunEvet abla 32 diş gezmek gerek
Çok teşekkür ederim hepinize![]()
Tabi ki kraliçesinbak spor sayfamız boş kaldı seni bekledik
yeniden şenlensin tatlım
80sen en az 15 kilo daha vereceksin demektirvav
İşte böyle tatlım herşeyin çaresi var
Canım inşallah yabancılık hissini tamamen atarsın
Ahahahaerkeklere hücuum
Sonra da beyin hücrelerin halay çekmeye başladı
Allaaahh hoşgeldin balım![]()
Biz de gelmen için enerji yolladık bayağı
İyi dersler![]()
Hoşgeldin çok sevindim.o zaman show başlasın
![]()
Hayırlı olsun canım inşallah mutlu huzurlu bir ortamın olurİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()
Di mi gelsin su burada çok güsel
Minnoşun güzelliğide yaniii mıncıkla onu çıtırım benim yerime.Di mi gelsin su burada çok güsel![]()
![]()
O da başka bir hikaye. Çok başarılı olduğum bir konu değil ne yazık kiKuzum sen de 120den inmişsin vavv![]()
Kuzum mutlaka almışsındır ama dikkat etmemişsindir. Taze peynire göre daha keskin oluyor tadı, paket üstünde 6 ay yada 9 ay olgunlaştırılmıştır yazar. Daha probiyotik olduğunu düşünüyorum, malum bekleme aşamasında bakteriler boş durmamıştırAfiyet olsun cicikuşum. Olgunlastirilmis peynir ilk defa duydum
Noldu şimdi len
Hayırlı sabahlar balımAaa günaydın tatlım. Nasılsın![]()
Hmmm bilemedim ki canım, ben pazardan alıyorum peyniri uzun zamandır. Üstünde yazmıyor öyle oluncaKuzum mutlaka almışsındır ama dikkat etmemişsindir. Taze peynire göre daha keskin oluyor tadı, paket üstünde 6 ay yada 9 ay olgunlaştırılmıştır yazar. Daha probiyotik olduğunu düşünüyorum, malum bekleme aşamasında bakteriler boş durmamıştır![]()
Bak benim 3 torunum var, kızım ev yaptırıyor, çok yoğunlar, çocuklarla ilgilenmeye fırsat bulamasa kendi kendilerine oynayacak bişeyler buluyor. Boyama kitapları ve kalemleri çok, veriyor önlerine sıkılana kadar yapıyorlar, arada oyuncak oynuyorlar, arada tv , tablet bakıyorlar. Akşam da erkenden yatırıyor, keyfine bakıyor, büyükler okullu oldu, çoğunlukla ders yapıyorlar. Ha hepsine yetişiyormu? Asla, biri mecbur kalacak, o da genelde ev işi oluyor, eskiden evi mis gibi olsun derdim şimdi demiyorum çünkü asla yetişmiyor, yavruların canı sağolsun.Malesef ihmal oluyorlar abla. Hiç oyun oynayaniyorum onlarla
Ben kapıyı kapatmıyorum wc leri benim odada, artık odayı 4 kişi kullanıyoruz, yeni gelen anca wc için odaya giriyor, diğer ikisi bizim odada uyuyorBende de 2 tane kaldı. Bunlar hep uyanık ya. Yatak odasının kapısında bekliyor agliyorlar.![]()
Özelden mesaj at paylaşıyımYerim onları resim paylaşir mısın?
O zaman dans![]()
Kendi kendine atan dikiş sanirim ablaGözün aydın kuzucuk buda bitti sonunda,dikiş yok derken içten mi atıldı dikiş yoksa,yada kend, kendine atan dikişmiydi.
7293
0 dikişlerden o zaman,niye söylemedilerki dikiş kendi atacak diye,böyle daha iyi kendi düşüyor hep.
Kendi kendine atan dikiş sanirim abla
7293![]()
Hayırlı olsun yeni işinİşe başlıyorum. English home dasgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar
![]()