Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi ki kraliçesin 😍 bak spor sayfamız boş kaldı seni bekledik 😍 yeniden şenlensin tatlım 🎉
80sen en az 15 kilo daha vereceksin demektir 😍😎vav

İşte böyle tatlım herşeyin çaresi var :KK9:

Canım inşallah yabancılık hissini tamamen atarsın 🙏

Ahahaha 😂erkeklere hücuum

Sonra da beyin hücrelerin halay çekmeye başladı :halay:

Allaaahh hoşgeldin balım 😍

Biz de gelmen için enerji yolladık bayağı 😍

İyi dersler 😍
:KK60: :KK68: :KK68: :KK60::KK68:
Hoşgeldin çok sevindim. 💃💃💃 o zaman show başlasın ♥️
:KK60::KK68::KK60::KK60::KK68:
İşe başlıyorum. English home da 😌 sgkda yapılacak bu defa hemen cikaramazlar 😅
Hayırlı olsun canım inşallah mutlu huzurlu bir ortamın olur 🤗😍

Afiyet olsun cicikuşum. Olgunlastirilmis peynir ilk defa duydum
Kuzum mutlaka almışsındır ama dikkat etmemişsindir. Taze peynire göre daha keskin oluyor tadı, paket üstünde 6 ay yada 9 ay olgunlaştırılmıştır yazar. Daha probiyotik olduğunu düşünüyorum, malum bekleme aşamasında bakteriler boş durmamıştır😉

Kuzum mutlaka almışsındır ama dikkat etmemişsindir. Taze peynire göre daha keskin oluyor tadı, paket üstünde 6 ay yada 9 ay olgunlaştırılmıştır yazar. Daha probiyotik olduğunu düşünüyorum, malum bekleme aşamasında bakteriler boş durmamıştır😉
Hmmm bilemedim ki canım, ben pazardan alıyorum peyniri uzun zamandır. Üstünde yazmıyor öyle olunca🙈

Malesef ihmal oluyorlar abla. Hiç oyun oynayaniyorum onlarla
Bak benim 3 torunum var, kızım ev yaptırıyor, çok yoğunlar, çocuklarla ilgilenmeye fırsat bulamasa kendi kendilerine oynayacak bişeyler buluyor. Boyama kitapları ve kalemleri çok, veriyor önlerine sıkılana kadar yapıyorlar, arada oyuncak oynuyorlar, arada tv , tablet bakıyorlar. Akşam da erkenden yatırıyor, keyfine bakıyor, büyükler okullu oldu, çoğunlukla ders yapıyorlar. Ha hepsine yetişiyormu? Asla, biri mecbur kalacak, o da genelde ev işi oluyor, eskiden evi mis gibi olsun derdim şimdi demiyorum çünkü asla yetişmiyor, yavruların canı sağolsun.
Sen de yetiştiği yere kadar yap, olmadı bırak senden ve çocuklarından önemli deyil

Bende de 2 tane kaldı. Bunlar hep uyanık ya. Yatak odasının kapısında bekliyor agliyorlar. 🥹
Ben kapıyı kapatmıyorum wc leri benim odada, artık odayı 4 kişi kullanıyoruz, yeni gelen anca wc için odaya giriyor, diğer ikisi bizim odada uyuyor

Back
X