Allah razı olaunCanın sağolsun beeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olaunCanın sağolsun beeee
Yani ben de seni sevdim demeni tercih ederdim ama olsunTeşekkür ederim![]()
Çok yalaka görünmek istemedimYani ben de seni sevdim demeni tercih ederdim ama olsun![]()
Senin için sevindim canım inşallah bende iyi olacamAkşami geç saatlerde yediğimde biraz yokluyor canım. Mide hazmedemiyor. Huyunu öğrendim onun dışında çoğunlukla çok iyiyim. Senin de kurtulmanı dilerim.
Teşekkür ederim canım sende hosgeldinÇok geçmiş olsun.![]()
Sagol canım sma saydıklarını zaten yiyemiyorum kiAferin işte böyle kararlı ol bebeim
Geçmiş olsun kuzum kızartma kahve çiko bunlar da yapabilir
Ahaha![]()
Ay yalaka ne demek minnoşumÇok yalaka görünmek istemedimyoksa tabi ki çok seviyorum
![]()
Ne güzel bir karşılama bu canım benim
Sen de benim bebeemsinAy yalaka ne demek minnoşumcanımsın
Sen daha güzellerine layıksınNe güzel bir karşılama bu canım benim![]()
Midende sorun mu var canım, ben sana hoşgeldin dedim miSenin için sevindim canım inşallah bende iyi olacam
Teşekkür ederim canım sende hosgeldin
Sagol canım sma saydıklarını zaten yiyemiyorum ki
Bir an önce şifa bul inşallah bitanemBugün doktora gittim endoskopi istedi ama bir ay gibi bir süreye gün verdiler onun dışında mide koruyucu yazdı doktorum şimdilik durum böyle
Geçmiş olsun canım, inşallah endoskopi sonrası sorunun hemen çözülür. Mide zor valla çok zorBugün doktora gittim endoskopi istedi ama bir ay gibi bir süreye gün verdiler onun dışında mide koruyucu yazdı doktorum şimdilik durum böyle
İyi gecelerİyi geceler hanımlar![]()
Dediysen bile görmemiş olabilirim canım ama sağol yinede yillardir gastrit vardı canım bu aralar midem çok ağrımaya başladıMidende sorun mu var canım, ben sana hoşgeldin dedim mi
İyi geceler canımBen de girdim yatağa kizlar öpüyorum herkesi