Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Türkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışım 🙁ne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı 🥰
Ayy en son kaç sene önce kartpostal gördüm acaba, 20-30🙈
Tartilmam mi :KK59: hatta saklamicim bugün itibariyle -700' üm az ama olsun eksideyim sonuçta :süslü:kacanin kaşığı kırılsın geldim kuzum buyur :rapci:
Süpersin Aşkitom, ama kısa sürecek çünkü ben geliyorum 💪:KK59:
@Elhan ben de aralıklıyım. 😆Ama o aralık,bu aralık değil.

Kızımın ve benim doğum günüm aralık ve de eşimle tanişma günüm.
Doğum günleriniz ve diğer günleriniz kutlu olsun😄

Adım ters cikti (foto)
Yatmistim, flash kullandim😳

Duzensiz yaziyorum kusura bakmayin, yarin cidden duzenli olucam
Su cok az oldu yine 😔

Bir lokma beyaz peynir (akşam)
Bir lokma züber (gündüz)
Az f.ezmesi
Türk kahvesi (1 veya 2 ydi)
Nescafe Xpress orıgınal (akşam)
Elma (2 ye yakın)
Wasa 2 ye yakin (1-2 parcasini kizim yedi)
Kocaman tabak firinda patates, kapya, havuç (bunu da yapmayin len, benim tarifim😄😄) şakka şakka
Bir tabak kadar bulgur pilavı

2 ana ögun yaptim, fazla gibi dursa da degil cidden.

pastelfit pastelfit Amine Busra Amine Busra Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve bir sebastian daha etiketlemek istiyorum😳 @sebastian44 diyecek bu kız deli mi:KK57:Eki Görüntüle 3169247 Eki Görüntüle 3169251
Afiyet olsun sebzeleri fırında çok severim bende. 😌

Aralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun :KK68:
yilbasi-karti-hareketli-resim-0135.gif
Yılbaşı heyecanını çocukluktan beri çok severim.. çok farklı duygular hissettiriyor bana

Türkçe dersinde öğretmenimiz yakınlarımıza kart postal yazdırırdı vay be yaşlanmışım 🙁ne güzeldi ama süslü püslü simli kartlar vardı 🥰
Biz kendimiz yapardık kartonlar dan simlerle süslemek, ne güzel günlermiş... Çocuklara yaptırayım bende şimdi 😌

ahaha 😂 sana da yazık yav
o zaman yemek mi yapsalar haftasonu, evi mi topluyorlar demiştin
bir iş bulmam lazım 😂

ahaha 😂 çok şirinsiniz eminim 🐈
Hafta sonu ya biyere gideriz, ya dışardan sipariş veririz, çok nadir yemek yaparım
Kendileri de akşama kadar yatarlar, hiç odalarına girmem. Pazartesi onları işe yollar odalarına girişirim.
Sadece evde ufak tefek işlere yardım ederler😂😂, niye gözüme görünür çünkü babalarından görmedim. Adam sofradan öylece kalkardı, artık söylüyorum kalkmışken tabağını tezgaha götür, giderken çöpü at, mesela aşağı inerken şunu götür desem laf sayardı, şimdi kendi soruyor, inecek bişey varmı diye, aynısı yukarı çıkarken de geçerli, ben de boş inip çıkmıyorum, biraz paylaşalım deyil mi 😂😂

Back
X