- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çocukluğumda böyle kış, kar ve simli yılbaşı tebrik kartları olurduAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
![]()
Allah ım ne severdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukluğumda böyle kış, kar ve simli yılbaşı tebrik kartları olurduAralık ayı hepimize kutlu uğurlu mutlu olsun inşallah dileklerimiz gerçek olsun sevgi huzur afiyet dolu bir ay olsun
![]()
Ben hiç yapmadım kiBen görüyorum
Selamlar kuzucum
Seninki gözükmüuor.
Çok özel değilsw neden dışardan yemek yeme durumu var,çok sağlıklı değiller sonuçta.Hafta sonu ya biyere gideriz, ya dışardan sipariş veririz, çok nadir yemek yaparım
Kendileri de akşama kadar yatarlar, hiç odalarına girmem. Pazartesi onları işe yollar odalarına girişirim.
Sadece evde ufak tefek işlere yardım ederler, niye gözüme görünür çünkü babalarından görmedim. Adam sofradan öylece kalkardı, artık söylüyorum kalkmışken tabağını tezgaha götür, giderken çöpü at, mesela aşağı inerken şunu götür desem laf sayardı, şimdi kendi soruyor, inecek bişey varmı diye, aynısı yukarı çıkarken de geçerli, ben de boş inip çıkmıyorum, biraz paylaşalım deyil mi
![]()
Katı diyet yaparsam asla yememYemeyinbende yemiyom valla
Ben görüyorum diğer arkadaşlarınkini.Ben hiç yapmadım ki
Yapan arkadaşlarınki de bende görünmüyor
Eşim de çocuklar da dışardan yemeyi sever, ben de yemek yapmayı sevmem, ayrıca çok yemek seçerler, ben de hafta sonu kendime izin veriyorumÇok özel değilsw neden dışardan yemek yeme durumu var,çok sağlıklı değiller sonuçta.
Acaba sadece uygulamayı yapanlar mı birbirini görüyorBen görüyorum diğer arkadaşlarınkini.
Dışardan yemek aslında güzelde bende severim,yemek işi sıkıntı zaten bide 2 kişiyiz evde ne pişirecem diye düşün dur işte.Eşim de çocuklar da dışardan yemeyi sever, ben de yemek yapmayı sevmem, ayrıca çok yemek seçerler, ben de hafta sonu kendime izin veriyorum
Olabilir belkide,başka üyelerdede görüyorum burada olmayanları.Acaba sadece uygulamayı yapanlar mı birbirini görüyor![]()
Kaç saat fark var burasıyla.Selam kızlar, gece çok uyanık kalınca sabah geç uyandım
Merhaba, bugün sekizinci gün. Biraz bir şeyler yemeye alıştım. Yarın dikişleri alacaklar. Alt çeneye geçici kaplama diş takılacak. Umarım her şey yolundadır ve damaklar iyileşmiştir.Mavi Mucize canım aklıma geldin nasılsın durumlar nasıl?
Canım aç kalmadım kahvaltıyı geç yaptım diğer öğünü de yedim. Fazlasını midem kabul etmiyor.Abla çok az yemişsin naptın![]()
Çok geçmişler olsun,diş ciddi sıkıntı aslında problem neydi dişte ne tedavi yapıldı.Merhaba, bugün sekizinci gün. Biraz bir şeyler yemeye alıştım. Yarın dikişleri alacaklar. Alt çeneye geçici kaplama diş takılacak. Umarım her şey yolundadır ve damaklar iyileşmiştir.
Beni çok duygulandırdı mesajınız, çok teşekkür ederim.
Zaten şu süreç bütün psikolojimi darmaduman etmişti.
Uzaktan bir selam bile ne kadar güzelmiş, var olun. Dilerim daha iyi günlerde tekrar görüşmek üzere.
Afiyetler olsun çıtırımaCanım aç kalmadım kahvaltıyı geç yaptım diğer öğünü de yedim. Fazlasını midem kabul etmiyor.
Teşekkür ederim.Çok geçmişler olsun,diş ciddi sıkıntı aslında problem neydi dişte ne tedavi yapıldı.
Bendede olacak önümüzdeki haftalarda.
Çok geçmişler olsun zor işler bunlar ağrı filan yoktur umarım yüzde şişlik oldumu.Teşekkür ederim.
Sağ üst ve alt çene komple dişlerim çekildi ve sekiz tane implant takıldı geçen hafta bugün.
Şimdi dikişler iyileşsin diye bekliyorum. Üç ay üç hafta sonra da kaplama yapılacak.
Ağrı çok oldu ilk günler. Yüzüm ölçüsüz şişti, hatta morluklar oldu yüzümde ve bir kısmı daha duruyor.Çok geçmişler olsun zor işler bunlar ağrı filan yoktur umarım yüzde şişlik oldumu.
Benimde aynısı olacak,6 implant üstte 7 çekim var,kemik yoğunluğu yok kemik tozu kullanacak doktor.
Var olan kapmalarda kesilecek,1 ay öncede sol üstteki implant kırıldı düştü ağzıma .
İşlem çok olunca ağrıda olması çok normal,benim önceden 2 implant vardı sıkıntı yaşamamıştım hiç şişlikte olmamıştı.Ağrı çok oldu ilk günler. Yüzüm ölçüsüz şişti, hatta morluklar oldu yüzümde ve bir kısmı daha duruyor.
Hiç kolay değil. Sürekli acıkan biri olarak hayat işkenceye döndü. Yoğurt, peynir ve tüm süt ürünlerini de yasakladılar fermente gıda diye, diş etleri zarar görürmüş.
Nefret ettim şu geçen hafta yaşamaktan ama şimdi daha iyiyim.
Damaklarım eskisi kadar ağrımıyor. İki üç gündür ağrı kesici bile içmedim. Tek istediğim şu dikişlerin alınması çünkü o iplikler dilime takılıyor ve sinirimi bozuyor. Boydan boya ağzım dikiş dolu. Gerçekten zormuş ama geçiyor. Zor olmayan bir şey yok, insanın neresi ağrıyorsa, canı orda oluyormuş.
Üç gün aç gezdim sinirden ağladım bile. Benim için çok zor. Hızlı bir metabolizmaya sahibim. Sürekli zayıflıyorum ama hepsini atlatacağım, biliyorum. Umarım siz de kolay atlatırsınız.
Evet uyutmuyorlar, doğru hiçbir şey anlamıyorsunuz zaten ama sürekli ağzını kocaman aç diye diye ağzınız yırtılıyor. Benim ağzımı yırttılar bir buçuk saatteİşlem çok olunca ağrıda olması çok normal,benim önceden 2 implant vardı sıkıntı yaşamamıştım hiç şişlikte olmamıştı.
Süt ürünlerinin yasak olduğunu bende duydumda geçen videoda vardı çok kanıtlanmış bir şey değilmiş.
Bana hiç söylenmemişti bu süt ürünleri yasak diye,gittiğimde dr söylermi acaba,hatırlatırım olmazsa.
Dikişler sıkıntı zaten ipin uçları hep rahatsız eder,alınınca rahat edersiniz,yada kendiliğinden eriyen dikişlerde iyi oluyor düşüyor sonra.
Açlıkta ayrı bir olay zaten,benim işime gelir 3 kilomu geri aldım veririm umarım bu durumda.
İnşallah benimde kolay geçerde,uyutun dedim de dr gerek yok duymayacaksınız dedi.
Ya anlamadım neden böyle oldu kimsenin ki görünmüyorBende de görünmüyor