- 22 Ocak 2013
- 41.612
- 210.360
- 798
As canımSelam kızlarım, yeni geldim eve cooook yoruldum ne yemek yapicam ben ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As canımSelam kızlarım, yeni geldim eve cooook yoruldum ne yemek yapicam ben ya
Tavuk döner var bendede yanınada kola ben ayran içecem.Selam kızlarım, yeni geldim eve cooook yoruldum ne yemek yapicam ben ya
Ohhhh mis vallla ne yapıp yerdim varya bunu.Kabak sote yoğurtla yapıyorum ben
Korkma sakın iyi bir doktor bulman lazım konusunda uzman olsun yeter ki.Çok geçmiş olsun bende de yapılacak dişler var ama çok korkuyorum![]()
Deme öyle deme gayette sağlıklı.Ama hiç iştah açıcı gelmedi![]()
Çok mu aldın kaptanım neden öyle düşünüyorsun ki,verirsin nasılsa telaş yapma sakın.Eve gideyim geçmiş yapayım cuma takımlara girmek istiyorum ama kilomdan çok utanıyorum![]()
Ben görüyorum senin ayarlarda sorun olmuş olabilirYa anlamadım neden böyle oldu kimsenin ki görünmüyor
Neden utaniyosun hepimiz insan degilmiyiz. Herkes senin yaşadığını yaşadı. Ben mesela kaç kere yaşadım. En son yine 10 kg aldım ama hâla dahada adapte olamadım. Hadi gel birbirimizi motive edelimEve gideyim geçmiş yapayım cuma takımlara girmek istiyorum ama kilomdan çok utanıyorum![]()
Şuan yaptıramam abla. Acil bir iki diş var kaplama ve kanal yapılacak önceliğim onlarTavuk döner var bendede yanınada kola ben ayran içecem.
Ohhhh mis vallla ne yapıp yerdim varya bunu.
Korkma sakın iyi bir doktor bulman lazım konusunda uzman olsun yeter ki.
Deme öyle deme gayette sağlıklı.
Farkli kisiler diye biliyorumO
yena olarak gelmiş bı daha gitmiş olabilir mi canım?
Bende de görünmüyorBen görüyorum diğer arkadaşlarınkini.
Gecmis olsunTeşekkür ederim.
Sağ üst ve alt çene komple dişlerim çekildi ve sekiz tane implant takıldı geçen hafta bugün.
Şimdi dikişler iyileşsin diye bekliyorum. Üç ay üç hafta sonra da kaplama yapılacak.
Hosgeldin canim❤Selam bebekler gelemedim![]()
Patates kızartması soslu tavuk da var yersenAma hiç iştah açıcı gelmedi![]()
Aynen abla sorarımİlginç yani sen olmazsa kazene sorsana göremiyorum sayfamda diye yardımcı olur kendisi.
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacakEve gideyim geçmiş yapayım cuma takımlara girmek istiyorum ama kilomdan çok utanıyorum![]()
Herhalde yaBen görüyorum senin ayarlarda sorun olmuş olabilir
Ohhh kuzum gelmiş geçmiş olsunMR çekildim Erzurumda ki hastane işlerim bitti
Pazartesi evime dönüyorum![]()
Anladım önceliğin onlarsa fırsat buldunmu halletmeye çalış canısı.Şuan yaptıramam abla. Acil bir iki diş var kaplama ve kanal yapılacak önceliğim onlar
Gözün aydın kuzucuk buda bitti sonunda,kavuşacaksın evine.MR çekildim Erzurumda ki hastane işlerim bitti
İlginç cidden ayarlardamı sıkıntı var acaba.Bende de görünmüyor
Sor bencede hemen.Patates kızartması soslu tavuk da var yersen2 lokma aldım sadece
Aynen abla sorarım
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak
Herhalde ya
Ohhh kuzum gelmiş geçmiş olsun![]()
Afiyetler olsun.Hemen menümü yazayım
Saba
1 yumurtalı sucuk,, 5 zeytin,,, domates salatalık
Ara Türk kahvesi
Öğle
Brokoli haşlaması salata
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak,,, 2 lokma patates tavuk
Su şimdilik 2 litre
Deni yaa nalan iyice zırvaladı zaten,dizi bundan sonra ekşınlanacak zaten,o hayri yokmu verseler boğarım onu.Akşamda Nalan ı izlerken sütlü kahve içerim![]()
Süper olur tatlımBiz kendimiz yapardık kartonlar dan simlerle süslemek, ne güzel günlermiş... Çocuklara yaptırayım bende şimdi![]()
Selam canımmmSelam kızlar, gece çok uyanık kalınca sabah geç uyandım
Abla neyi göremiyorsunuzDışardan yemek aslında güzelde bende severim,yemek işi sıkıntı zaten bide 2 kişiyiz evde ne pişirecem diye düşün dur işte.
Sen gene sağlıklı beslenmeye dikakt et.
Olabilir belkide,başka üyelerdede görüyorum burada olmayanları.
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim.
Sağ üst ve alt çene komple dişlerim çekildi ve sekiz tane implant takıldı geçen hafta bugün.
Şimdi dikişler iyileşsin diye bekliyorum. Üç ay üç hafta sonra da kaplama yapılacak.
Selam bebekler gelemedim![]()
Selam tatlımSelam kızlarım, yeni geldim eve cooook yoruldum ne yemek yapicam ben ya
Geçmiş olsun kaptanımMR çekildim Erzurumda ki hastane işlerim bitti
Aynen kilo çizelgelerini göremiyorlarda .Süper olur tatlım
Selam canımmm
Abla neyi göremiyorsunuzkilo çizelgesi mi o ise bende göremiyorum da
Geçmiş olsun canım
selam şeker
Selam tatlım
Geçmiş olsun kaptanım![]()
Sağol ablacımAfiyetler olsun.
Ayyy ben Hayriyle Nalan ı çok yakıştırıyorum yaaaDeni yaa nalan iyice zırvaladı zaten,dizi bundan sonra ekşınlanacak zaten,o hayri yokmu verseler boğarım onu.