- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Yok yaaa namus timsali hayrinin yaptığı ne olacak,nalan daha gerçekleri bilmiyor bile.Sağol ablacım
Ayyy ben Hayriyle Nalan ı çok yakıştırıyorum yaaa![]()
Ekmek yediği kapıya neyseeee olacak şey değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaaa namus timsali hayrinin yaptığı ne olacak,nalan daha gerçekleri bilmiyor bile.Sağol ablacım
Ayyy ben Hayriyle Nalan ı çok yakıştırıyorum yaaa![]()
Abla film işteYok yaaa namus timsali hayrinin yaptığı ne olacak,nalan daha gerçekleri bilmiyor bile.
Ekmek yediği kapıya neyseeee olacak şey değil.
Gerçek hikaye o varya kitabını okumuştum .Abla film işte![]()
Teşekkür ederim canim ❤Ohhh kuzum gelmiş geçmiş olsun![]()
Afiyet olsun canim ❤Hemen menümü yazayım
Saba
1 yumurtalı sucuk,, 5 zeytin,,, domates salatalık
Ara Türk kahvesi
Öğle
Brokoli haşlaması salata
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak,,, 2 lokma patates tavuk
Su şimdilik 2 litre
Teşekkür ederim ablacim❤Gözün aydın kuzucuk buda bitti sonunda,kavuşacaksın evine.
Olabilir ablacim bakarim bir araİlginç cidden ayarlardamı sıkıntı var acaba.
Teşekkür ederim canim ❤Geçmiş olsun kaptanım![]()
Annenler nasıl mutlu olacak şimdi.Teşekkür ederim canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim ablacim❤
Olabilir ablacim bakarim bir ara![]()
Evet ablacim aslinda onlar gelecekti ama planda degisiklik olduAnnenler nasıl mutlu olacak şimdi.
Yada bir güncelleme flanmı yapıldı acaba oda olabilir.
Iyi aksamlar ablacim❤Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz.![]()
Her evin sorunsalı, ben bugun kuru-pilav ile işi garantiledimÇocuk döner istedi ona dışardan söyledim. Beyime soğanlı yumurta yapicam ben ne yicem belli değil![]()
İyi akşamlar HanımcımBen kaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz.![]()
Oh eline sağlık minnoşumHer evin sorunsalı, ben bugun kuru-pilav ile işi garantiledim![]()
Valla onca yıllık evlilikte alışamadığım tek şey yemek yapmak. Asla sevmiyorum yaHer evin sorunsalı, ben bugun kuru-pilav ile işi garantiledim![]()
Geçmiş olsun kaptanımMR çekildim Erzurumda ki hastane işlerim bitti
Pazartesi evime dönüyorum![]()
Teşekkür ederim pastelfitim ❤Geçmiş olsun kaptanımiyi yolculuklar
![]()
Kaç yıllık evlisin bebeem, ben 22 ve hala zorlandığım oluyoValla onca yıllık evlilikte alışamadığım tek şey yemek yapmak. Asla sevmiyorum ya
Cok sevindim canim gozun aydinMüjdeeee veterinere götüreceğim dua edin iyi olsun![]()
Yemeyi seviyore senValla onca yıllık evlilikte alışamadığım tek şey yemek yapmak. Asla sevmiyorum ya