- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.990
- 598
- 35
Ben seviyorum ama benimkiler de tavuk,, et,, makarna,,, pilav,,, mumbar arası dönderiyorlar menüyüValla onca yıllık evlilikte alışamadığım tek şey yemek yapmak. Asla sevmiyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seviyorum ama benimkiler de tavuk,, et,, makarna,,, pilav,,, mumbar arası dönderiyorlar menüyüValla onca yıllık evlilikte alışamadığım tek şey yemek yapmak. Asla sevmiyorum ya
yy hadi gözünaydın canımDualarınızla bulduk hepinize teşekkür ederim.![]()
12. yıla girdik minnoşumKaç yıllık evlisin bebeem, ben 22 ve hala zorlandığım oluyo![]()
Hadi gözümüz aydınDualarınızla bulduk hepinize teşekkür ederim.![]()
Aynen bebeğim ya pisirmeyeyim ama yiyeyimYemeyi seviyore sen![]()
Mumbar hiç yemedim ben tadı nasılBen seviyorum ama benimkiler de tavuk,, et,, makarna,,, pilav,,, mumbar arası dönderiyorlar menüyü![]()
Benim küçük kızzz bayılıyor öyle söyleyeyimmMumbar hiç yemedim ben tadı nasıl
Gözün aydın canımMüjdeeee veterinere götüreceğim dua edin iyi olsun![]()
Beni evlatlık alır mısın? Tek hayalim Adana’ya gidip yemek yemekBen seviyorum ama benimkiler de tavuk,, et,, makarna,,, pilav,,, mumbar arası dönderiyorlar menüyü![]()
Küçük bebek12. yıla girdik minnoşum
Ben hiç yemedim ama çok lezzetli hayal ediyorumMumbar hiç yemedim ben tadı nasıl
Sen nerde yaşıyorsunBeni evlatlık alır mısın? Tek hayalim Adana’ya gidip yemek yemekçok uzak çooook
Küçük bebek
Ben hiç yemedim ama çok lezzetli hayal ediyorum![]()
Gözünaydın canım çok sevindimmmm dualarım tatlışımlaMüjdeeee veterinere götüreceğim dua edin iyi olsun![]()
İstanbul’un en kuzeyiSen nerde yaşıyorsun
Adres verin kızlar yollayayım![]()
Adana’ya gelsem ne yiyeceğimi şaşırırım valla bi Adana’ya bi Hataya bi de Gaziantep gidip bol bol yemek istiyorumBenim küçük kızzz bayılıyor öyle söyleyeyimm
Yani çok lezzetli bence de ama yemeyen yemiyor
Gel bir gün adanaya yedireyim sana![]()
Boşa kilo almıyoz vallaAdana’ya gelsem ne yiyeceğimi şaşırırım valla bi Adana’ya bi Hataya bi de Gaziantep gidip bol bol yemek istiyorum![]()
Eşim gelirken göndereyim o Pendik tarafında sizze çok mu uzakİstanbul’un en kuzeyisağol canım düşünmen yeter
![]()
Sen tam yerindeymişsin canım yemek cenneti valla iyi dayanıyorsunBoşa kilo almıyoz valla![]()
Dayandığını kim söylüyor ki işte sıkıyoz kilo veriyor sonra geri alıyoz böyle bir kısır döngüSen tam yerindeymişsin canım yemek cenneti valla iyi dayanıyorsun![]()
O da en güneyiEşim gelirken göndereyim o Pendik tarafında sizze çok mu uzak
HahahahhahaO da en güneyisağol canım adamları çıldırtmayalım
![]()
Hoşbuldum. Annemdeydim eve döndüm kedimi de buldum kapı da beni bekliyordu kuzucuk.Gecmis olsun
Hosgeldin canim❤
Allah aşkına hariyata bak. Mavi ben, kırmızı PendikHahahahhaha![]()