Kıyamam vasıl korkmuşturHoşbuldum. Annemdeydim eve döndüm kedimi de buldum kapı da beni bekliyordu kuzucuk.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam vasıl korkmuşturHoşbuldum. Annemdeydim eve döndüm kedimi de buldum kapı da beni bekliyordu kuzucuk.![]()
Durumu nasılmış veterinerden gelince yaz canimHoşbuldum. Annemdeydim eve döndüm kedimi de buldum kapı da beni bekliyordu kuzucuk.![]()
Evet korkuyor sırtında ve karnında delik var bakalım ne olmuş İnşallah iyileşirKıyamam vasıl korkmuştur![]()
Kuzum dışardayım şimdi ama dönünce hemen bakarım çok eksik yoktu deftere yazıyorumHedef60kgolmak canım sana zahmet menülerinde hangi günler eksik bakabilir misin. Geçmiş yapamıyorum rahatsızım bugün bayagi
Yazacağım iki gün önce gördüğümden bugün daha iyi gözüküyor canım. Ama sırtında delik var yağmur suyu dolmuş hatta içine dokunmuyorum ama bir de karnının yan tarafında delik var gördüm onun dışında bilmiyorum veterinerden gelince haber veririm Çok teşekkürler her şey içinDurumu nasılmış veterinerden gelince yaz canim
Cok sevindim ❤❤❤❤
Eveeeet bir Adana lazım bana kesinlikleBenim küçük kızzz bayılıyor öyle söyleyeyimm
Yani çok lezzetli bence de ama yemeyen yemiyor
Gel bir gün adanaya yedireyim sana![]()
Gönüller bir olsun kızzAllah aşkına hariyata bak. Mavi ben, kırmızı Pendik![]()
Evet burası hiç değişmemiş çok şükürEveeeet bir Adana lazım bana kesinlikleay çok açım
Sen daha yemek yemedin miEveeeet bir Adana lazım bana kesinlikleay çok açım
Ben de ben de. Hatay en büyük hayallerimdenAdana’ya gelsem ne yiyeceğimi şaşırırım valla bi Adana’ya bi Hataya bi de Gaziantep gidip bol bol yemek istiyorum![]()
Kavuştuğuna çok sevindik canım bak pozitif enerji gönderdik olduEvet korkuyor sırtında ve karnında delik var bakalım ne olmuş İnşallah iyileşir![]()
HahahahaEvet burası hiç değişmemiş çok şükür![]()
Yemedim güzelim ya aç kedi gibi dolanıyorum evdeSen daha yemek yemedin mi![]()
Bizim enerjimizden korkulur ayolKavuştuğuna çok sevindik canım bak pozitif enerji gönderdik oldu
İnşallah derin bir yarası yoktur kuzunun![]()
Yaa kiyamam insallah cabuk iyilesirYazacağım iki gün önce gördüğümden bugün daha iyi gözüküyor canım. Ama sırtında delik var yağmur suyu dolmuş hatta içine dokunmuyorum ama bir de karnının yan tarafında delik var gördüm onun dışında bilmiyorum veterinerden gelince haber veririm Çok teşekkürler her şey için![]()
Canım 1 cm gibi gördüm ama bakalım. Evet kesinlikle enerjinizin faydası olduğunu düşünüyorum arabadan inerken zaten yine gözyaşlarım pıt pıt oldu nerede bu yağmurda soğukta diyeKavuştuğuna çok sevindik canım bak pozitif enerji gönderdik oldu
İnşallah derin bir yarası yoktur kuzunun![]()
Kız yesene daha biraz sonra saldırqcaksın bakYemedim güzelim ya aç kedi gibi dolanıyorum evde
Her yemeği yerinde taze yiyeceksin dimi. Çok teşekkür ederimGönüller bir olsun kızz
Kargolayabilirim ama donuk gönderildiği için ilk andaki gibi lezzeti kalmıyor![]()
Ya nasıl güzel ilgileniyorsun hayranım sana ben hiçbir hayvana dokunamıyorum çok üzülüyorum bu halimeCanım 1 cm gibi gördüm ama bakalım. Evet kesinlikle enerjinizin faydası olduğunu düşünüyorum arabadan inerken zaten yine gözyaşlarım pıt pıt oldu nerede bu yağmurda soğukta diye![]()
Belki bir gün yolunuz düşer kısmetHer yemeği yerinde taze yiyeceksin dimi. Çok teşekkür ederim![]()