Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pide başka yemeğim yoktu. Annem çocuklara makarna yapmış. Ama ben hala aç hissediyorum 😔
Meyve mi yesem bı parca. Dışarıda çok dolandim belkide ondan böyle oldu
Büyük bir salata yapsan evde malzeme yokmu yada saat geç olmadan meyve yiyebilirsin yogurtla

Selam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar

Selam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
geçmiş olsun yaa üzüldüm 😥

60kiloyum 60kiloyum sana ne zamandır sorucam bir üye vardı zayıflama gruplarında. Çok aktif bir üyeyken bir anda yok olmuştu herkes merak içindeydi geri döndü mü? Senin de o grupta yazdığını hatırlıyorum o yüzden sordum sana. Ama ne yazık ki ne grubun ne üyenin adını hatırlamıyorum
Sarayca yı mı diyorsun? gelmedi canım. kimse ulaşamadı. dönmedi de :( inşallah iyidir. bir anda ortadan kayboldu pandemi döneminde.
7. takımda beraberdik onunla. sonra o ayrı bir sayfa açtı. kaşıktan dönenin kaşığı kırılsın mıydı neydi adı. öyle birşey...

Yaa cok gecmis olsun 😔😔

Sarayca yı mı diyorsun? gelmedi canım. kimse ulaşamadı. dönmedi de :KK43: inşallah iyidir. bir anda ortadan kayboldu pandemi döneminde.
7. takımda beraberdik onunla. sonra o ayrı bir sayfa açtı. kaşıktan dönenin kaşığı kırılsın mıydı neydi adı. öyle birşey...
Evet canım salatadan dönenin kaşığı kırılsın. Çok garip geliyor bana bir anda gitmek umarım iyidir

01 Aralık 2022

sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz

öğlen 12.40
1 kepçe çorba, 1 servis kş. baklagil, 1 servis kş. pilav

ara 14.00
10 çiğ badem, 3 çiğ kaju, ceviz

akşam 18.45
etsiz kuru fasulye, pilav, turşu

ara 20.30
1 muz tarçınlı

yatana kadar 1,5 lt su D u t D u t pastelfit pastelfit

01 Aralık 2022

sabah 09.20
11 zeytin, söğüş salata, 1,5 dilim karabuğday+arpa ekmeği, 1 tk petek bal, 2 ceviz

öğlen 12.40

ara 14.00

akşam 18.45

ara 20.30
1 muz tarçınlı

Afiyet olsun canim ❤

Çok geçmiş olsun canım

Aaaa canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah dikişe gerek olmaz

Eveeet geldim
Öglen saat 12.30 Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav
Akşam 2 avuç patlamış mısır
3 parça peynirli pide(boyları 1 karistan kısaydı)
1 meyve
Komşum geldi duble türk kahvesi şekersiz
Su yaklaşık 1 lt
Adım 9500
Amine Busra Amine Busra
Yarın için heyecan dorukta bakalım

Eveeet geldim
Öglen saat 12.30 Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav
Akşam 2 avuç patlamış mısır
3 parça peynirli pide(boyları 1 karistan kısaydı)
1 meyve
Komşum geldi duble türk kahvesi şekersiz
Su yaklaşık 1 lt
Adım 9500
Amine Busra Amine Busra
Yarın için heyecan dorukta bakalım
Afiyet olsun canim ❤

1 Aralık Perşembe

Sabah 10.00

Çavdar ekmeğine sandviç

Öğle 15.30

Orta şekerli türk kahvesi

Akşam 19.00

Bir yumurtadan menemen
Yarım dilim süzme peynir
2 ince dilim çok tahıllı ekmek

D u t D u t Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım❤
01 Aralık 2022

sabah 09.20

öğlen 12.40

ara 14.00

akşam 18.45

ara 20.30
1 muz tarçınlı

❤afiyet olsun canım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

16699177563445984906040747839971.webp