Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Koridorda karton koli var mı canım...içine de eski bir kıyafet için rahat ederdi. Bizim apartman girişine koydum ben. Bir de minik kırlent var içinde. Bazen minnoşlar giriyor içine. Bizim aoartmanin kedisi bayagi doğurgan bu sene ikinci bebeklerini büyütüyor. Bir de kötü huyu var ki ikinci ayın sonunda minikleri reddediyor. :KK57:
Canım örtü koydum yumuşak rahat tek diye üzülüyorum. Ben kısırlaştırdım bizim buradaki3 tane kediyi. Diğerlerinde kedi dernekleri geliyor topladı falan ama tabii yine de bir sürü kedi var doğuran. Sokaktaki hallerini görünce doğurmaları mı doğru doğurmamaları mi? Hiç bilmiyorum canım benim. Dün gece yaralı kedi ararken Bir de arabanın altında yavru bir kedi gördüm mama koydum arabanın altına doğru ama yiyebildi mi bilmiyorum korkuyordu çıkmadı. Çok zor hayat onlar için Allah yardım etsin.

Canım örtü koydum yumuşak rahat tek diye üzülüyorum. Ben kısırlaştırdım bizim buradaki3 tane kediyi. Diğerlerinde kedi dernekleri geliyor topladı falan ama tabii yine de bir sürü kedi var doğuran. Sokaktaki hallerini görünce doğurmaları mı doğru doğurmamaları mi? Hiç bilmiyorum canım benim. Dün gece buyurun kedi ararken Bir de arabanın altında yavru bir kedi gördüm mama koydum arabanın altına doğru ama yiyebildi mi bilmiyorum korkuyordu çıkmadı. Çok zor hayat onlar için Allah yardım etsin.
Zor gerçekten çok zor

Canım örtü koydum yumuşak rahat tek diye üzülüyorum. Ben kısırlaştırdım bizim buradaki3 tane kediyi. Diğerlerinde kedi dernekleri geliyor topladı falan ama tabii yine de bir sürü kedi var doğuran. Sokaktaki hallerini görünce doğurmaları mı doğru doğurmamaları mi? Hiç bilmiyorum canım benim. Dün gece yaralı kedi ararken Bir de arabanın altında yavru bir kedi gördüm mama koydum arabanın altına doğru ama yiyebildi mi bilmiyorum korkuyordu çıkmadı. Çok zor hayat onlar için Allah yardım etsin.
Sokaktaki hallerini görünce dogurmamalarini haklı buluyorum ama kisirlaştirmaya da bir türlü cesaret edemiyorum çok korkuyorum. Gerçekten hayat şu günlerde onlar için çok zor.

Sokaktaki hallerini görünce dogurmamalarini haklı buluyorum ama kisirlaştirmaya da bir türlü cesaret edemiyorum çok korkuyorum. Gerçekten hayat şu günlerde onlar için çok zor.
Bir sorun olmuyor canım ben bu yaralı olan kedim kısırlaştırmıştım kuduz aşısı da oldu Allah'tan o sırada. Hemen iyileşiyorlar bizim buradaki belediye ücretsiz yapıyor. Ben kendim götürdüm kısırlaştırdım getirdim. Zaten bir kez anne olmuştu 4 tane doğurdu az önce resimde attığım siyah beyaz kedi onun oğlu şimdi yanımda uyuyor ♥️

sizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindim 😍 internetten resim çıkartılıp simle süslenebilir :KK200: ☃️
birkaç tane daha 😍

photofunky.gif
709403042christmas-card-eve-snowy-animated-gif-3.gif
icegif-856.gif

iyi bari :KK66: haftasonu dinleniyorsun en azından ve akşam yemeklerinden sonra :KK200:
Yaaaa yerimmmm❤️❤️❤️güzelliğe bak 🌸🌸
Hoşbuldum aşkitommm❤️❤️bu akşam büyük bi yeme finali yaptım 😂😂😂yemem gerekeni fazlasıysa yedim yarın diyete başlıyorum 😂😂😂🥰

Bir sorun olmuyor canım ben bu yaralı olan kedim kısırlaştırmıştım kuduz aşısı da oldu Allah'tan o sırada. Hemen iyileşiyorlar bizim buradaki belediye ücretsiz yapıyor. Ben kendim götürdüm kısırlaştırdım getirdim. Zaten bir kez anne olmuştu 4 tane doğurdu az önce resimde attığım siyah beyaz kedi onun oğlu şimdi yanımda uyuyor ♥️
Korkum farklı bitanem 🥺
Sağlıkla yaşasınlar kediciklerin. :KK60:

Burdan başla balım 🤩
60dan başladım geri gittim 😂

Eline sağlık canim 😍😍
sağol kaptancığım 😍

Uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama daha çocuk uyuyacak sonra duş almam lazım yine 1e doğru anca yatarım herhal😩
dün de çok uyumuştun di mi,düzene girer uykun inşallah artık kuzum 🙏

Günaydın arkadaşlar
30 Kasım Çarşamba
Bugün eşim izinliydi
Hep dışarıdaydik
Baya kaçırdım
9.30
Serpme kahvaltı

12.30
Sütlü nescafe

15.30
Waffle

19.30
Patates kızartması
2 kucuk tavuk parçası
1 sogan halkası
Kızlar dünün adım sayısını ekleyemiyorum neden 😞
@Nau Nau

Adım sayarım aktif değildi sanırım ama ben bir kere baktığımda 6bin gördüm adım sayısını. Ya ben bulamadım yani yeni indirdiğim için nasıl bayılacaksınız bilemiyorum.

Adım sayım 6bin
canım anlamadım bugünkünü göstermiş, dün 8 bin oldu belki?

Afiyet olsun kaptanım ♥️

Afiyet olsun limonlu kekim ♥️

Aynen muhteşem güzel bir suratı var maşallah 🧿♥️

Teşekkürler kaptanım ♥️

Teşekkürler ortim.♥️
gel bize mesajıma cevap yazmamışsın 😁

Back
X