Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.25
Fark 550 grm

Bu ne yaaa yarım kilo yarım kilo gidiyor 🥺🥺🥺
Tebrikler canım 😍😍😍
Gunaydinnnn fark 1.2 olması lazım
Tebrikler canım 😍🧿🧿🧿
yine beni etiketleyebilirsiniz canlar, Cordelia Cordelia da spor puanlarını hesaplarsa 😍 ben de yine menü ve 8.000 adımları

tebrikler canım :KK9: senin vücut kitle indeksin düşük, az geliyor sana ama %1 e yakın tatlım yani ideal :KK66:
pastelfit pastelfit

canım orda daölçüm olur ama,biraz sabret o kadar para verdin tartı da boşa gitmesin :KK66:
Tamamdır aşkitomm😘
Günaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun canım ☺️
Geçen cuma 75.3
Bu cuma 75.5
Fark +200 gr
Yüzde -%0.27
pastelfit pastelfit Amine Busra Amine Busra
Kusura bakma kaptanım 😐

Hemen öz eleştirimi yapayım:

*son ara öğünü çok geç yapıyordum,hele yanında kahve içtiysem uykum kaçıyordu ve bir ara öğün daha ekleyebiliyordum

*sağlıklı görünen ama meyveden de gelse şekerli ara öğün çok tükettim(puding,hurmalı kurabiye,meyveli bar vs)

*ana öğünde doysam da özüm ara öğündeydi

*kilom fazla,nasılsa veririm diye besin değeri düşük gıdaları da tükettim

*kesinlikle,masum da görünse tatlıyı meyveyi azaltmam gerek ve besin değeri yüksek gıdalar tüketmem,karbonhidratı da azaltmam gerek

Artık rotam belli korkun benden yağlar :sinirli:
Halledersin bu hafta canım inişler çıkışlar olur arada 😍😘

Torunun mu hastalandı ya çok üzüldüm bitanem. Çok geçmiş olsun kuzuya. Acil şifalar dilerim. Sana da hayırlı yolculuklar canım. :dua::KK200:
Evet çıtırım bir kaç gündür öksürük filan vardı,bakacak kimsede yok ben gidecem artık.
Çok sağol canısı teşekkğrler. :KK200:

Günaydınlar pazar yada pazartesi kızıma gidedeğim torun hastalandı gene,kızçemde iş için gene yok 3 gün .
Diğer tarafta hastaymış ben bakacam evde olacak zaten,haberiniz olsun yokum yani fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene.
Çok geçmiş olsun 🥰🙏 mutlaka ugra özleriz 🥰😘

Geçen cuma 70.1 fotoğrafsizdi 🙈
Cumartesi 69.7
Bugün 69.1
Fark fotoğrafliya göre tabi :olamaz: -600
Amine Busra Amine Busra Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Willemijn- @Zipzip- pastelfit pastelfit
Eki Görüntüle 3170069
Harikasınn çıtırım tebriklerrr :KK200:
Çok çok geçmiş olsun ablacım
Çok sağol canımcım
Tebrikler canım 😍😍😍

Tebrikler canım 😍🧿🧿🧿

Tamamdır aşkitomm😘

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun canım ☺️

Halledersin bu hafta canım inişler çıkışlar olur arada 😍😘
Günaydın momişimmm çok sağol

Selam kızlar; geçen cuma 65.8
Bu cuma 64.8