Bu hafta var mısın masterfit'teAnnem bende aktif olamıyorum ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta var mısın masterfit'teAnnem bende aktif olamıyorum ❤
Dostum ben senden en az 1 eksi bekliyordum, biraz şaşırdım dogrusu ama dedigin gibi masum gorunenler de engelliyor olabilir. Aa hatta ben İstanbuldayken, bi çanta protein bar, züber collagane falan aldim. Tchibo, yok bilmem ne day. Dedim diyetisyene para verdim sayayim. Pahali ama yiyeyim sunlardan. Activia vb de vardi, neyse iste, tesaduftur belki kilo verememem, hani tavsiye olmasin. Ayni civarlardi ve 1 yerine 3 taneyi buluyordu yedigim. İnanir misin gormek istemiyorum, bıktim, hep amalı konustum ama ama yine de abur cuburdan iyi tabiki. Abartmamak lazim yerken.Geçen cuma 75.3
Bu cuma 75.5
Fark +200 gr
Yüzde -%0.27
pastelfit
Amine Busra
Kusura bakma kaptanım
Hemen öz eleştirimi yapayım:
*son ara öğünü çok geç yapıyordum,hele yanında kahve içtiysem uykum kaçıyordu ve bir ara öğün daha ekleyebiliyordum
*sağlıklı görünen ama meyveden de gelse şekerli ara öğün çok tükettim(puding,hurmalı kurabiye,meyveli bar vs)
*ana öğünde doysam da özüm ara öğündeydi
*kilom fazla,nasılsa veririm diye besin değeri düşük gıdaları da tükettim
*kesinlikle,masum da görünse tatlıyı meyveyi azaltmam gerek ve besin değeri yüksek gıdalar tüketmem,karbonhidratı da azaltmam gerek
Artık rotam belli korkun benden yağlar![]()
TebriklerGunaydiiiin
Mutlu sabahlar hayırlı cumalar olsun
Eki Görüntüle 3169982
Önce 82.6 der gibi yaptı sonra vazgeçtigıcık tartı
Hesap yapilmadi sanirim olmazsa 4 gibi hesaplarimKim birinci oldu acaba???
Nereye gelebilirsin?Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
Evet çok degil ama en azından-gelebilirim neyse sağlık olsun![]()
Bu hafta var mısın masterfit'te
Tamam canimcimHesap yapilmadi sanirim olmazsa 4 gibi hesaplarim![]()
Güzeeeellltabiki
1000 gram verdiyse iki kisi kilosu az olanin yüzdesi daha yuksek olur
Evet canim 5 i bulur gibiKizlar, normalde cok isim var ama secmelere yetiseyim diye bakinip duruyorum.Zipzip- en az 4 ü bulur dimi? 4 te aciklasan, secmelerin baslamasi en az 5 bence
neyse islerim kaldi hep, ben gidiyorum. 5 te giricem insaallah.
Masterfitte varım
Hoscakalin canlarim
pastelfit
Amine Busra
Hedef60kgolmak
Elhan
Mthn83
![]()
Afiyet olsun canimBir saat sonra kahvaltı türü ile tek öğün yapacağım. Cuma ödülü hala düşünmedim ya magnolia olur ya nutellalı ekmek![]()
Hayırlı olsun Gezegenim
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın ablacim iyi uykular❤
Günaydın canim afiyet olsun ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın pastelfitim ❤
Guzel eksi tebrik ederim pastelfitim ❤
Günaydın baloncugum❤
Teşekkür ederim canım benimEvet canim 5 i bulur gibi
Afiyet olsun canim![]()
Hadi hayırlısı canım. Ama bazen vücut su veriyor öyle gerekiyor bazen yağ veriyor amaç yağ vermek tabi ki.Kızlar şimdi geldim eve
Diyetisyen dedi ki evet vermişsin ama yağdan hiç vermemişsin dedi. Önemli olan yağ yakmak, sen su ve kastan vermişsin dedi.
Diyeti uygulayamadigimi bana uygun olmadigini söyledim. Sık sık az az yapamıyorum dedim. Bana iki öğün dolu dolu verdi bu daha yapılabilir bir liste az sonra atacağım fotosunu
Kastan gitmesi kötü oldu. Neyse bu yeni listeyi daha beğendimHadi hayırlısı canım. Ama bazen vücut su veriyor öyle gerekiyor bazen yağ veriyor amaç yağ vermek tabi ki.![]()