- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Kahvem bitsin devam edicemHadi çeşmeye su içmeyeuykudan önce su içmek gece dahil vücudu çalıştırırmış. Yatağa girmeden önce de 1 bardak su içelim ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvem bitsin devam edicemHadi çeşmeye su içmeyeuykudan önce su içmek gece dahil vücudu çalıştırırmış. Yatağa girmeden önce de 1 bardak su içelim ❤
Afiyet olsun canımKahvem bitsin devam edicem![]()
Bıraksalar 24 saat uyurum. Erken de yatsam gece sürekli uyanır benim kızlar. Son günlerde küçüğüm çok sık uyanmaya başladı. Sabah 6 da eşime kahvaltı hazırlamaya kalkarım. Kızlar uyuyosa geri yatatım yoksa gün başlar.Geç uyuyup erken kalkan bir zombiyim![]()
Afiyet olsunKahvem bitsin devam edicem![]()
1 şey mi himm hepsi şekerli olduğu için bi şey sayılır demiYalnız abartmamak falan yazınca kendi cuma menulerimi hatırladım ve utandım![]()
Hahahauyurken de iç ola ki ben erken uyurum
Dediğimi yap yaptığımı yapmaYalnız abartmamak falan yazınca kendi cuma menulerimi hatırladım ve utandım![]()
Eskiden ben de uyurdum da çocuk olduktan sonra bitti uyku düzenimBıraksalar 24 saat uyurum. Erken de yatsam gece sürekli uyanır benim kızlar. Son günlerde küçüğüm çok sık uyanmaya başladı. Sabah 6 da eşime kahvaltı hazırlamaya kalkarım. Kızlar uyuyosa geri yatatım yoksa gün başlar.
Bugün senin ilk cuma ödülün bugün sana her şey serbest olsun1 şey mi himm hepsi şekerli olduğu için bi şey sayılır demi![]()
Ayyyyynen öyleHahaha
Dediğimi yap yaptığımı yapma
Afiyet olsun canım
SağolunAfiyet olsun![]()
Allah şifa versin canım, kilo hastalık yapıyor, hastalık kiloya sebep oluyoryok canım demir kullanmıyorum şu an. ben de hipoglisemi çıktı. bu ara düzensizlikten ayarlarımı hepten bozdum
evet birkaç ay içinde 10 kilo aldım.
geçmiş olsun canım.Menümü yazayım ama bişe yemedim ki
Sabah tavada 2 yumurta
Öğle 1 elma
Akşam 1 minik poğaça
Su bile içemedim midem çok kötü![]()
Listen çok güzel uymaya çalış. Muz elma seversin belki. Benim kız bir tek onları seviyorYine meyve verdi sevmiyorum ben dedim yine de verdi. Meyve yerine kahve olmaz mı dedim olmaz dedi![]()
Uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum işteEskiden ben de uyurdum da çocuk olduktan sonra bitti uyku düzenimsen en iyisini yapiyosun fırsat buldukca uyu kuzum
Attırsın da daraltmasın beni![]()
Canım gerçekten hiçbirini sevmiyorum. Düşünüyorum bulamıyorum. Kuru meyve dese o kolaydıListen çok güzel uymaya çalış. Muz elma seversin belki. Benim kız bir tek onları seviyor![]()
Kıyamam yaUyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum iştebırakmıyolar
Doğru hatırlıyorsam seninki arkadan geliyorduSen korkuyorsan ben napiyim
Benimki az daha büyürse kendine ait bir uydusu olacak. Güneş sistemine yeni bir Plüton olarak beni alacaklar