Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya domates sos benim en sevdiğim şeydir makarna ya kızartmalara menemene aşığım zaten hele bir de biraz acılı olacak.Bu gözler şok![]()
Kesinlikleeeee acısız menemen olabilemezYa domates sos benim en sevdiğim şeydir makarna ya kızartmalara menemene aşığım zaten hele bir de biraz acılı olacak.![]()
Kırmızı çizgimKesinlikleeeee acısız menemen olabilemez![]()
Hatta hem acı yeşil biber ile yapıyorum hem de üstüne acı pul biber koyuyorum. Özellikle iyice pişmesine yakın koyuyorum ki iyice acılaşsınKesinlikleeeee acısız menemen olabilemez![]()
İyi geceler bebeğim her şeyimİyi geceler çıtır bebekler![]()
Ben de çok severim canım hatta makarnaya spagettiye böyle küçük küçük acı biberleri doğrayıp yağda biraz kızartıp üzerine domates sos döküp sonra makarnayı içine atıp şöyle bir karıştırıp Güzelce afiyetle yemek en sevdiğim şey. Kilomu çok yemeye borçlu değilim makarnaya ve abur cubura borçluyum. Ne börek yiyorum ne çörek yiyorum ne güzel güzel yemek yiyorum saçma sapan şeyler yiyerek kilo alıyorumHatta hem acı yeşil biber ile yapıyorum hem de üstüne acı pul biber koyuyorum. Özellikle iyice pişmesine yakın koyuyorum ki iyice acılaşsın
Bebeğim çünkü acı iştahı arttıyorBen de çok severim canım hatta makarnaya spagettiye böyle küçük küçük acı biberleri doğrayıp yağda biraz kızartıp üzerine domates sos döküp sonra makarnayı içine suya yapıp bir karıştırıp şöyle Güzelce afiyetle yemek en sevdiğim şey. Kilomu çok yemeye borçlu değilim makarnaya ve abur cubura borçluyum. Ne börek yiyorum ne çörek yiyorum ne güzel güzel yemek yiyorum saçma sapan şeyler yiyerek kilo alıyorum![]()
Evet, sebzelere koymam, dolma, sarmada görünmüyor, minik minik doğrarım, lahmacun için robotta iyice çekip yıkarım.Pişmiş soğan sevmiyor musun? E yemekleri soğansız mı yapıyorsun?
Brokoli3 ay kadar ağzıma karnabahar sürmeyeceğim yarın ne pişirsem acaba![]()
Bak makarnada acı yeşil biber sosu hiç denememiştim yetiş ya 16 aralıkBen de çok severim canım hatta makarnaya spagettiye böyle küçük küçük acı biberleri doğrayıp yağda biraz kızartıp üzerine domates sos döküp sonra makarnayı içine suya yapıp bir karıştırıp şöyle Güzelce afiyetle yemek en sevdiğim şey. Kilomu çok yemeye borçlu değilim makarnaya ve abur cubura borçluyum. Ne börek yiyorum ne çörek yiyorum ne güzel güzel yemek yiyorum saçma sapan şeyler yiyerek kilo alıyorum![]()
Ahshs best coupleEvet, sebzelere koymam, dolma, sarmada görünmüyor, minik minik doğrarım, lahmacun için robotta iyice çekip yıkarım.
Not: eşim de pişmiş sevmez![]()
Şimdi zeytinyağlı taze fasulyenin soğansız olabilmesi mümkün değil buna inanmam diyeceğim ama inan bana annem de hemen hemen hiçbir yemeğe soğan koymuyor çünkü o da pişmiş soğanı sevmiyor. Annem kadınlar kulübüne mi girdi acaba diyeceğim ama annem menemeni sever şükür kiEvet, sebzelere koymam, dolma, sarmada görünmüyor, minik minik doğrarım, lahmacun için robotta iyice çekip yıkarım.
Not: eşim de pişmiş sevmez![]()
2-3 benim uyku saatim eşim geliyormuş şimdi ona yemek hazırlayacağım karnabaharYa uyu sen![]()
Sebze soğansız nasıl pişiyor zaten ben anlayabilemiyorumŞimdi zeytinyağlı taze fasulyenin soğansız olabilmesi mümkün değil buna inanmam diyeceğim ama inan bana annem de hemen hemen hiçbir yemeğe soğan koymuyor çünkü o da pişmiş soğanı sevmiyor. Annem kadınlar kulübüne mi girdi acaba diyeceğim ama annem menemeni sever şükür ki![]()
Öffff nasil canım çekti2-3 benim uyku saatim eşim geliyormuş şimdi ona yemek hazırlayacağım karnabahar![]()