- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Soğani severim valla.Annenin ellerine sağlık, bazı yemeklerde soğan iyi oluyor, ama hele hele sebze yemeklerine iyi kavurmadan koyuyorlar ya, yemekte iri ve parlak görünüyor, bakışıp vedalaşıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğani severim valla.Annenin ellerine sağlık, bazı yemeklerde soğan iyi oluyor, ama hele hele sebze yemeklerine iyi kavurmadan koyuyorlar ya, yemekte iri ve parlak görünüyor, bakışıp vedalaşıyoruz
Bak çiğ yerizCordelia esim de sogani pek sevmez. Yemeklerde gorulmeyecek kadar kucuk olmali. Salata sogansiz olacak.
![]()
Afiyet şifa olsun, yemek gerekiyor gerçekten, az bana bakmayınSoğani severim valla.![]()
30 minik baklavadan bahsediyorsan olar şekerimCanım beni destekliyorsan 4-5 tane baklava yesen![]()
![]()
Tşk kaptanımAfiyet olsun fit kaptanım
Teşekkürler
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eline sağlık hayatım
Afiyet olsun Aşkitom![]()
Afiyet olsun kaptanım05 Aralık pazartesi
@Zipzip- @Elhan @SebastianCheesecakeCordelia
Kahvaltı 09.20
1 h yumurta 1 wasa
1 salatalık 2 ceviz
4 zeytin
Spor sonrası 12.20
200 ml protein shake
Akşam 17.30
Yarım h tavuk göğsü
3 kaşık barbunya
3 kaşık kabak ağırlıklı sebze sote
2 lokma ev yapımı lahana turşusu
Su 2 lt
Spor
40 dk fitnes
25 dk yürüyüş
Adım 8. 047
İyi geceler canımİşçilerin beslenmesini hazırlayıp yatarım, iyi geceler![]()
AminAfiyet şifa olsun, yemek gerekiyor gerçekten, az bana bakmayın![]()
İyi geceler, gezegenİşçilerin beslenmesini hazırlayıp yatarım, iyi geceler![]()
Köz patlican kalp benBenim 1 köz patlıcanım var, yarınki tartıya göre onu dürüm yapıp yemeyi düşünüyorum
Zaten menemende ben de yumurtanın beyazını çok kullanmamYok
Domates olabilir de çocukken yumurta beyazından tiksindim, arada ekmeği suyuna batırırdım, suyu güzel Allah için
![]()
Günaydın canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
![]()
![]()
Beyazını nasıl değerlendiriyorsunZaten menemende ben de yumurtanın beyazını çok kullanmam
Beşamel soslu fırında yapsan seversin. Birde mısır unla kızartma3 ay kadar ağzıma karnabahar sürmeyeceğim yarın ne pişirsem acaba![]()
İsyerindeyken patron soğan sevmediği için ordaki abla soğanları bütün tencereye koyar en son çıkarırdı sadece tadı geçerdi yemeğeEvet, sebzelere koymam, dolma, sarmada görünmüyor, minik minik doğrarım, lahmacun için robotta iyice çekip yıkarım.
Not: eşim de pişmiş sevmez![]()