Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerek kalmaz canımİnşallah kuzum sildim şimdi bir daha şurup içtim bakalım bekliyorum geçmezse hastaneye gideceğim
Çok geçmiş olsun canımKızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya![]()
Geçmiş olsun canımKızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya![]()
Ben de elmalı keke sırtımı döndüm nabeerBana yarın brownie gelecekmiş![]()
Oğluna götürDün kek geldi yemedim oğluma getirdim
Bugün kurabiye geldi yemedim oğluma getirdim
Ben yarın napicam![]()
Öyle olacak herhalOğluna götür![]()
Çok geçmiş olsunİnşallah kuzum sildim şimdi bir daha şurup içtim bakalım bekliyorum geçmezse hastaneye gideceğim
Eminim sağır sultan da duymuşturEki Görüntüle 3172676
Menüm
12.30 karnıyarık bulgur pilavı cacık
17.00 fırında tavuk but 1.5 3 parça patates salata 1 kase yoğurt
Su 1lt
Sporum hala 6 bine yakın 8 bin ne zaman olursa
Elhan
Hedef60kgolmak
Zipzip- başka kimi etiketleyime
Duyanlara duymayanlara
Helal olsunElhan kaptanım vallaha ele bişey eddim ki
benim büyük kızın doğum günüydü. Herif de pasta sipariş vermiş çikolatalar kurabiyeler falan. Aha onlardan yememek için görümceleri çağırdım
1 çatal bile alamadım pastadan vallaha bitti .
Kurabiye ve çikilata var ama pastaya direndim onlar vız gelir.
Hoşgeldin canımMerhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum
. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
HaklıTeşekkür ederim tatlım ama son kurabiye hiç olmadi kaptanım beni camdan atacak
HoşbuldumHoşgeldin canım