Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya🥺🥺🥺
Vitamin içiyor musun? Eğer içiyorsan, yine vitamin veya içinde vitamin barındıran ilaç, shake tarzı birşey kullanırsan o da yapar. Yani yüksek doz vitamin. Geçmiş olsun🙏

Kızlar yaaaa ölüyorum kaşıntıdan heryerim kabardı duş aldım evde alerji şurubu vardı içtim yok hala kaşınıyorum acaba bişey mi alerji yaptı ya🥺🥺🥺
Değişik bir şey yedin mi? Değişik kozmetik ürünleri kullandın mı? Birşey dokunmuş da acaba ne? Allah şifa versin canım

Yeni düdüklü aldım eşim evdeyken ilk denemeyi yapayım dedim ve biliyorsunuz dudukluler riskli biraz. Buraya nasıl daldiysam pisss sesine ödüm koptu. Neyse canlı metabolizmamla birlikte yatmaya gidiyorum 😘🥰
Birşey olmaz canım, alışırsın, güle güle kullan

6 Aralık Salı
Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia

Kahvaltı 09.30
Tam buğday lavaşa dürüm
Az ton balığı az avokado

Spor sonrası 12.30
200 ml protein shake

Öğle 15.15
1 kase granola+soya sütü

Akşam 18.00
1 kabak sote+2 kaşık kıyma
2 yk avaokado püresi içinde maydanoz sarımsak limon vardı

Su 2 lt

Spor
40 dk reformer
Adım
8.235

Eklentiler

• 6E4E51C0-BB98-466C-AAF2-B32078492890.webp
    6E4E51C0-BB98-466C-AAF2-B32078492890.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 30
Tekrar menüm

12:30

1 muz

15:00

Yarım pizza

18:00 ve 19:30 arası

10, 15 adet çiğ yaprak sarma

Arkadaşa sarma sarmaya gittim, çok güzel elmalı kek yapmış tı, yemedim

1 lt kadar su
2 kupa kahve
3 kupa çay

2168 adım

6 Aralık Salı
Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia

Kahvaltı 09.30
Tam buğday lavaşa dürüm
Az ton balığı az avokado

Spor sonrası 12.30
200 ml protein shake

Öğle 15.15
1 kase granola+soya sütü

Akşam 18.00
1 kabak sote+2 kaşık kıyma
2 yk avaokado püresi içinde maydanoz sarımsak limon vardı

Su 2 lt

Spor
40 dk reformer
Adım
8.235
Bu menü beni döver :KK62:
Sen niye böyle havalı şeyler yiyorsun yolda soya sütünü görsem emmi sen nerelisin derdim sanırım :ıslık:
Afiyet olsun kırmızı kaptanım. :KK19:

Günaydın tatlım 💋🌹 gece bulaşıkları bırakmak iyi değil bak anam evin bereketi kaçar derdi. :işsiz:beni kandirmadiysa tabi
Kandırmamıştır, akşam karanlığında çöp atmak ta iyi deyil derler, evde çöp kalması da iyi deyil derler, bende akşamdan kapının önüne koyar, işe giderlerken attırırım

Kandırmamıştır, akşam karanlığında çöp atmak ta iyi deyil derler, evde çöp kalması da iyi deyil derler, bende akşamdan kapının önüne koyar, işe giderlerken attırırım
Akşam karanlığında çöp atmayı düşündüm de mantıklı açıklaması vardır. Işıklandırma yoktu demek ki çok eskilerde insanlar üzerine basar yaralanır , düşer kayar diye sanki :işsiz:

Back
X