- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Sağol canımSağlıklı mutlu yaşları olsun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımSağlıklı mutlu yaşları olsun canım![]()
Çocuğunun doğum günü mü canım? Sağlıklı mutlu yaşları olsunSağol canım![]()
Bu zamanda kimseye güven olmuyoÖğrenci brownie getirmemiş![]()
Afiyetle olsun bebeemDersim boştu arkadaşlarla cafeye gittik ben kahvaltımı yanımda götürdüm orda yedim oh iyi yaptım
42003500 adım
Evet canım teşekkür ederimÇocuğunun doğum günü mü canım? Sağlıklı mutlu yaşları olsun![]()
Adımlar tamamlanacak af yokAdımlarım tamamlanmiyor
1 saattir mutfaktayim banamisin demedi
Tatlım dikkatli ol 23' te bitmiş olsun için rahat eder. Ben de sen de mutlu oluruzGözüm saatte kül kedisi oldum valla.
8 bin adım için çabaladım ama yetişmedi 12 ye. Kaptanim sonradan ekledigim 200 adım senin için![]()
Yok ki senin kilon...Çok sevindim canım hayırlısı ile gelsin minnoş kızın
Geldim Aşkitomdün biraz keyifsizdim halsizdim ama iyiyim bugün
Kızlar benımde öyleydi yaptım şu hesap ayarlarında sanırım kişisel imzamı göster kutucuğu işaretli olması gerekiyordu ana sayfada kk soru bölümündeydi sanırım anlatmışlar ordan bakıp yapabilirsiniz benim düzeldi![]()
Mesaj alındıÖyleyse su iç![]()
Hadi içekMesaj alındı![]()
Dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasaktırDersim boştu arkadaşlarla cafeye gittik ben kahvaltımı yanımda götürdüm orda yedim oh iyi yaptım
Ohhh içek valla elimde çayım var bitsin hemmenHadi içek![]()
Doğum gününüz kutlu olsun bitanemSağol canım![]()
Arkadaşlar benim açığımı kapattı ahahDışarıdan yiyecek içecek getirmek yasaktırmekanimiza incir ağacı mi dikeceksin, diyen olmadı mı
![]()
Şifa olsun ablamOhhh içek valla elimde çayım var bitsin hemmenbilincaltima yazdım onu
![]()
Doğum gününüz kutlu olsun bitanemanneliğin sağlıklı keyifli sıkıntısız geçsin.
![]()
Bugün deneyim canımSirkeli suya köy sende bide öyle dene bakalım
İyiyim chesecakeim sen nasılsın