- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Gelmeye yüzüm yok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmeye yüzüm yok:)
8 Aralık Menüsü
9.00 Yağ yakıcı kahve
12.00 Klasik Karatay kahvaltısı ( bir dilim siyez unlu ekmek eşliğinde) Karatay' da ekmek yasak da
13.00 Kahve
15.00 Bir hurma
17.00 Kıymalı yumurta, bir kase yoğurt
19.00 Bir portakal , bir avuç kuru kayısı
Üç litreye yakın su
Adım
Eki Görüntüle 3173662
@Zipzip-Cordelia
Hedef60kgolmak @pastelfit
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün yazamadım oğlum da ben de hastaydım evdeydim ne spor ne beslenme hak getire bu sabah Bi tartilayim dedim Bi kiprasma var asagi yönlü mutlu oldum![]()
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsun![]()
Afiyet olsun canım
İşin iyisini sahibi bilir
Canım ara atıştırmalık ayarla o zaman. Yani da çok yer kaplamayacak. Zaten diyetine uygun şeyler tercih edeceğini düşünüyorum
Oh Domestos kokmuş her yer eline sağlık
Çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı da başka birşey
Çok geçmiş olsun ikinizede
Sagolun kızlar sıcak memleketten soğuk memlekete gelince bizim bünyeler şaşırdı. Sürekli hasta oluyoruz
Geçmiş olsun canım
Tebrikler![]()
Günaydın beybiGünaydın günaydın![]()
Mutlu dolunaylar kızlar
Nice kiprişmalara günaydınGünaydın kızlar dün yazamadım oğlum da ben de hastaydım evdeydim ne spor ne beslenme hak getire bu sabah Bi tartilayim dedim Bi kiprasma var asagi yönlü mutlu oldum![]()
Günaydın canımGünaydınlar![]()
![]()
Allah şifa versin canım, benimki de pek iyi değilGünaydın kızlar, gerçi gün aydı diyorum ama vaziyet şu,
Eki Görüntüle 3173651
Yazıktır ya, vızır vızır servisler gidiyor. Çocuklar bu karanlıkta okul yolunda…
Çocuğum hasta oldu. Çok masum ilerliyordu ama dün akşam şikayetlerimiz arttı. Dün gece öksürmekten, kusmaktan uyuyamadık. O panik ve üzüntüyle mide bulantısı için ilacım olduğu bile 3. Seferde geldi aklımaBilgisayar başına geçince eksiklerimi yazarım, haber vermek istedim.
Geçmiş olsun canım. Yaşadığınız coğrafyaya alismaniz zaman alacak. İyi bakın kendinize.Sagolun kızlar sıcak memleketten soğuk memlekete gelince bizim bünyeler şaşırdı. Sürekli hasta oluyoruz![]()
İyi insanlarla muhatap olman dileğiyle canım. Kolay gelsin bereketli alışverişlerGünaydın![]()
InsallahhNice kiprişmalara günaydın![]()
Çok teşekkür ederim ilk kışı atlatırsak insallah sonra rahatlarız.Geçmiş olsun canım. Yaşadığınız coğrafyaya alismaniz zaman alacak. İyi bakın kendinize.
Erken kalkan yol alırGünaydın kızlar dün 9 da uyuyunca erkenden uyandım![]()
Günaydın canım kaptanımGünaydın![]()
![]()
Günaydın mavi kuşummGünaydınlar![]()
![]()
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin canım, benimki de pek iyi değil