Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

images (12).webp

Valla okuması çok zevkliydi 😅
Başına oturup yesem bu kadar zevk almazdım. Gerçekten bana motivasyon oldunuz. Hep sizi düşündüm. Elim defalarca gidip geldi. Yarın tartı var tut kendini dedim. Madem bu yolda birlikteyiz bu sınavı birlikte verelim istedim foto attım. Yemedim canlarım ❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 3174085
Başına oturup yesem bu kadar zevk almazdım. Gerçekten bana motivasyon oldunuz. Hep sizi düşündüm. Elim defalarca gidip geldi. Yarın tartı var tut kendini dedim. Madem bu yolda birlikteyiz bu sınavı birlikte verelim istedim foto attım. Yemedim canlarım ❤️❤️❤️
:sinirli::sinirli: şimdi diyet arkadaşlarımın canı ister diye hiç düşünmedin mi o resimleri atarken be insafsızın kızı 🥹😁

Eki Görüntüle 3174085
Tebrik ederim canim🧿🧿

Eki Görüntüle 3174085
Bize hiç zevkli olmadı 😂
Ama şaka olabileceği seçenekler arasındaydı, iyi ki öyleymiş 😊

Belki biraz 🙄
Nerede, nasıl, niçin, nedeeeeeeen :skandal:
Şeytana uydum deme:KK14:
Demedim
Boşlukları sen mi yedin?
Hayiiiiir
Sırada bu mu var?
Parayla değil sırayla 😅😅
Büyük finale 1 kala olmamış be şekerim 😔
Olmadı canım 😘
Canım şair burada ne demek istiyor bunları yedim mi demek istiyor Ben hala inanamıyorum
Güvenini boş çıkarmamisim demi😍
Yememişsindir inşallah 🙏
🤪
Eltime gidiyorum yemeğe neyse ki :KK76:
Afiyet olsun
Sabah 10dan beri bir şey yemiyorum
👏👏👏👏👏
Mthn83 Mthn83 şaka yapıyorum de litfen :KK14:
Şakaaaaaa
Gidiyorum eltime💃💃💃
Git gayri🤪
Bu hafta benide Sarı takima alin🤣🤣🤣
Orada ne var🙄
Bende 162 mesaj daha yazarsam toplam mesaj sayım 100.000 olacak🤣🤣
Voo benim daha 12 bin bile değil 😔
Bende mesaj sayısı sandım 🤪🤪🤪

:sinirli::sinirli: şimdi diyet arkadaşlarımın canı ister diye hiç düşünmedin mi o resimleri atarken be insafsızın kızı 🥹😁
Bir yoldan çıkma hikayesi bu. 😂😂😂
Ben aslıyla savaşırken sen resmine mi sulandin 🙄🤪
Tebrik ederim canim🧿🧿
Sağolun canlar iyimi varsiniz
Afiyet olsun diye yazmanı bekledim ama 😂😂😂🤪
Bize hiç zevkli olmadı 😂
Ama şaka olabileceği seçenekler arasındaydı, iyi ki öyleymiş 😊
Hadi canım arkasi yarın diziler gibi heyecanla beklediniz 🙄😂😂😂

Ama yoldan cikmadiysam sizin sayenizde. Ben pek anne evi yemeklerine dayanamam
O yüzden hasarsız ciktiysam siz isimsiz kahramanlarım sayesinde 😍❤️

Afiyet olsun canim
Yemekhanede mi çıktı bunlar🙈🙈
Salatayı sabah ben yaptım yemekhanede nohut vardı. Gozlemeyi arkadaş almıştı. Arkadaşın ekmeğinden böldüm ki hepsini yemeyin diye. Başlayınca sonu geliyor 😔
Mavi kırmızı diye hafta içi ayrılsak da sonuçta biz Master fit ekibiyiz. Rakip takım da yese kahroluyoruz ❤️
Aynen oylesiniz hepiniz çok güzelsiniz 😍😘

Back
X