- 22 Ocak 2013
- 41.659
- 210.495
- 798
Ben yürüdüğümü hayal edip evrene mesaj yolluyorum bakalım ne olacakKiskandim simdi bende kalkip yürüyeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yürüdüğümü hayal edip evrene mesaj yolluyorum bakalım ne olacakKiskandim simdi bende kalkip yürüyeceğim![]()
Eki Görüntüle 3174085
Valla okuması çok zevkliydi
Başına oturup yesem bu kadar zevk almazdım. Gerçekten bana motivasyon oldunuz. Hep sizi düşündüm. Elim defalarca gidip geldi. Yarın tartı var tut kendini dedim. Madem bu yolda birlikteyiz bu sınavı birlikte verelim istedim foto attım. Yemedim canlarım![]()
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 3174085
Başına oturup yesem bu kadar zevk almazdım. Gerçekten bana motivasyon oldunuz. Hep sizi düşündüm. Elim defalarca gidip geldi. Yarın tartı var tut kendini dedim. Madem bu yolda birlikteyiz bu sınavı birlikte verelim istedim foto attım. Yemedim canlarım![]()
Bize hiç zevkli olmadıEki Görüntüle 3174085
Belki birazAma yemedin![]()
DemedimNerede, nasıl, niçin, nedeeeeeeen
Şeytana uydum deme![]()
HayiiiiirBoşlukları sen mi yedin?
Parayla değil sıraylaSırada bu mu var?
Olmadı canımBüyük finale 1 kala olmamış be şekerim![]()
Güvenini boş çıkarmamisim demiCanım şair burada ne demek istiyor bunları yedim mi demek istiyor Ben hala inanamıyorum
Yememişsindir inşallah![]()
Afiyet olsunEltime gidiyorum yemeğe neyse ki![]()
Sabah 10dan beri bir şey yemiyorum
Şakaaaaaa
Git gayriGidiyorum eltime![]()
Orada ne varBu hafta benide Sarı takima alin![]()
Voo benim daha 12 bin bile değilBende 162 mesaj daha yazarsam toplam mesaj sayım 100.000 olacak![]()
Bende mesaj sayısı sandımEvet canım
4 yıldır aktif olarak yazıyorumVoo benim daha 12 bin bile değil![]()
Bir yoldan çıkma hikayesi bu.şimdi diyet arkadaşlarımın canı ister diye hiç düşünmedin mi o resimleri atarken be insafsızın kızı
![]()
Sağolun canlar iyimi varsinizTebrik ederim canim![]()
Hadi canım arkasi yarın diziler gibi heyecanla bekledinizBize hiç zevkli olmadı
Ama şaka olabileceği seçenekler arasındaydı, iyi ki öyleymiş![]()
Benim 7 binde kaldı bugün adım varmiydi
O kadarda degilSağolun canlar iyimi varsiniz
Afiyet olsun diye yazmanı bekledim ama![]()
Adim yok bugunBenim 7 binde kaldı bugün adım varmiydi![]()
Olsun ruhen yemişim de kirlenmisim gibi hissettim. Birazını atayım ruhumdan hemde maviler kazansın demiAdim yok bugun![]()
Mavi kırmızı diye hafta içi ayrılsak da sonuçta biz Master fit ekibiyiz. Rakip takım da yese kahroluyoruzOlsun ruhen yemişim de kirlenmisim gibi hissettim. Birazını atayım ruhumdan hemde maviler kazansın demi![]()
Afiyet olsun canimÖğlen gözleme ve katmer vardı. Sadece bir lokma aldım. Onun dışında patates salatası ve turşu yedim
Akşamda sadece 1/4 dürüm (oğlanın artığı) 1 bardak ayran 2 tane salatalık yedim
Şimdi biramı yudumluyorum![]()
Salatayı sabah ben yaptım yemekhanede nohut vardı. Gozlemeyi arkadaş almıştı. Arkadaşın ekmeğinden böldüm ki hepsini yemeyin diye. Başlayınca sonu geliyorAfiyet olsun canim
Yemekhanede mi çıktı bunlar![]()
Aynen oylesiniz hepiniz çok güzelsinizMavi kırmızı diye hafta içi ayrılsak da sonuçta biz Master fit ekibiyiz. Rakip takım da yese kahroluyoruz![]()