- 8 Eylül 2016
- 103.344
- 438.231
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlangıcin hayirli olsun canimEki Görüntüle 3174308
Merhaba arkadaşlar, 73.9 yazmıştım ama adet oldum sanırım ondan 300 gr fazla geldi. Haydi bismillah diyelim.
Zipzip-
Var profesyol yardım alabilirsin dengelemek için tavsiye ister misin?Olabilir bir önerin var mi![]()
Süpersin cordeliam2 Aralık cuma 86.1 kg.
5 Aralık p.tesi 85.05 kg.
9 Aralık cuma85.00 kg.
1. 1 kg fark eksi
Oran
1.28
Zipzip-
pastelfit
Kinoalihatun
İnşallah canımBence muhteşem oğlun iyileşsin gene kapısiriz.![]()
Sağol kaptanımGecmis olsun canim![]()
Sağol kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim![]()
BismillahirrahmanirrahimEki Görüntüle 3174308
Merhaba arkadaşlar, 73.9 yazmıştım ama adet oldum sanırım ondan 300 gr fazla geldi. Haydi bismillah diyelim.
Zipzip-
Cok ihtiyacim var buna nasil dengeleyecegim kimden yardim alabilirimVar profesyol yardım alabilirsin dengelemek için tavsiye ister misin?![]()
Teşekkürler güzel rakibemSüpersin cordeliam
İnşallah canım
Sağol kaptanım
Sağol kaptanım![]()
Guzel eksi tebrik ederim kaptanim2 Aralık cuma 86.1 kg.
5 Aralık p.tesi 85.05 kg.
9 Aralık cuma85.00 kg.
1. 1 kg fark eksi
Oran
1.28
Zipzip-
pastelfit
Kinoalihatun
Afiyet olsun canim ❤Perşembe menüsü
Sabah
2 yumurtalı omlet,, 1 dilim çok tahıllı ekmek,, domates salatalık,, yeşilçayy
Ara
Türk kahvesi,, 2 hurma
Akşam aslında kabak yicektim eşim aradı hazırlanın çıkıyoruz diye awm ye gittik 2 ısırık hamburger,, 3 patates,, 4 parça. Tavuk yedim
Su 2 litre bu hafta suyu artırmam lazım geçen hafta hep az içtim 3 litre yi bitireceğim
Gezegenim harikasın
Ekside olman guzel canimSag olbikdirimlere sonra bakicam. Bu bikdirime tikladim. Menulerimi yazamadjm arkadaslar, hepinizden ozur dilerim
adimlar da eksik oldu
midem bulaniyor hâla. Kolum zor kalkiyor. Gecen cuma 64.8
Bu cuma 64.7
-100 gram
@Elhan @SebastianCheesecake
Zipzip-
Masterfite olursa varim, iyileserek insaallah. Allaha emanet olunEki Görüntüle 3174354
En iyisi dengeli ye canımCok ihtiyacim var buna nasil dengeleyecegim kimden yardim alabilirim![]()
Tamam kaptanımSorun olmaz tabi ki ekliyorum mastefite![]()
İsteriz isterizKızlar ikili kapışma yapalım mı ister misiniz liste hazırlayayım mı? Yakın olanları eşleştireyim ama eş isteyen varsa söylesin rakip yani
Guzel eksi tebrik ederim kaptanim![]()
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Geçmiş olsun canımSag olbikdirimlere sonra bakicam. Bu bikdirime tikladim. Menulerimi yazamadjm arkadaslar, hepinizden ozur dilerim
adimlar da eksik oldu
midem bulaniyor hâla. Kolum zor kalkiyor. Gecen cuma 64.8
Bu cuma 64.7
-100 gram
@Elhan @SebastianCheesecake
Zipzip-
Masterfite olursa varim, iyileserek insaallah. Allaha emanet olunEki Görüntüle 3174354
Bu cok mantikli gelmedi bana canim iki gun 40000 adim atabilirim geri kalan 5 gunum hareketsiz gecer kendi adima söylüyorumKg veren herkesi tebrik ederim şimdiden
Hayırlı cumalar bu arada
Bir önerim olacak mazur görürseniz.. günlük adım harici haftalik sayı belirlesek. Mesela 5 günlük 8000x5 40 bin adım gibi... Çünkü ben çalışırken bu sayıyı tamamlarım ama ise gitmedigim günler dinlenmem gerekecekistesemde o günler 8bini tamamlayamam halim kalmaz
Guzel eksi tebrik ederim gezegenim