Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hayatımız böyle geçiyorBugüne şükür tatlım.bende sizler gibi diyetle cebellesiyorum![]()
Evet canım cordelia ben . İyiyim diyetteyim. 83 kiloyum.Prenses senmisin hoşbulduk canım nasılsın![]()
Kilolar ne alemde inişler çıkışlar yorulduk valla yaaValla hayatımız böyle geçiyor![]()
Çok dikkat etmen lazım saracım,çok ta telaş yapma veririsin nasılsa moral bozmak yokTartı bu sabah yüzüme tokat gibi indi artık dikkat etmek zorundayım maalesef ki gluten intoleransi yüzünden ve hasimato troidi yüzünden en ufak bir karbonhidrat kaçamağı 3 - 5 Kilo olarak dönebiliyor bana o yüzden ful dikkat etmeye karar verdim her akşam menümü yazacam yanlışlarımı görürseniz eleştirmekten çekinmeyin olurmu
Selam hoş geldin zeynepcim,iyisin demi şimdiKizlar merhabagelmeyeli çok uzun zaman oldu.hayatimda çok büyük iyi ve kötü olaylar oldu.sohbetlerimizi ve sizleri valla özledim.sifremi yeniledim onu bile unutmuşum
![]()
Yarın çekersinTartildim ama resim cekmedim ki
Bende özledimmmm seniii prensesimEvet canım cordelia ben . İyiyim diyetteyim. 83 kiloyum.Çok özledim seni
![]()
Çok şükür abla daha da iyi olucam inşallah sen nasılsınÇok dikkat etmen lazım saracım,çok ta telaş yapma veririsin nasılsa moral bozmak yok
Selam hoş geldin zeynepcim,iyisin demi şimdi
Ben de seniii
Hoşgeldinnselammmm

Ben cikistayim hem de ne çıkmakKilolar ne alemde inişler çıkışlar yorulduk valla yaa![]()
TeşekkürlerMenü yazmamak için
Dikkat etmeye devam ediyorum ama bu sabah biraz kacamak yaptim diyebilirim
Haftaya daha guzel olur canım dikkat edince eksilerle gelirsin
Etiketleriz canim secmeler bitince yeniden liste yaparim![]()
Ay yavrum korkuyorummmm
Oy oy hoşbulduk tatlimBen de seniiibuluşalım bir gün avmde
Hoşgeldinn![]()
nasılsın hamur işi yapmaya geldimaynen dikkat etmek lazım canımBana yumruk gibi indi valla çok fena durum![]()
inşallah kaptanım dikkat etmek zorundayımMenü yazmamak için
Dikkat etmeye devam ediyorum ama bu sabah biraz kacamak yaptim diyebilirim
Haftaya daha guzel olur canım dikkat edince eksilerle gelirsin
Etiketleriz canim secmeler bitince yeniden liste yaparim![]()
aynen canım yine ara ara kalp çarpıntılarım başladı kilo aldığım için artık şakası yok dikkat etmem lazımÇok dikkat etmen lazım saracım,çok ta telaş yapma veririsin nasılsa moral bozmak yok
Selam hoş geldin zeynepcim,iyisin demi şimdi
Hep iyi ol zeynepcim,bende nasıl olayım dişle uğraş veriyorum 2 haftadır işlemler yapıldı,şimidide el bileğime ameliyat dedi doktor ekşınlarım hiç bitmiyor bende.Çok şükür abla daha da iyi olucam inşallah sen nasılsın
Bileklik kullanıyor musun?Biri gerek yok diyor biride olsun diyor,şu an bile pc tablet telefon kullanmamam lazım da olmuor yani.
Yaş 58 bende,başka doktor tavsiyeside alalımda ona göre karar vereceğiz artık.
Ölüm diyetlerine devam mıBen cikistayim hem de ne çıkmak![]()