Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı takımı batırma yolun da emin adımlarla ilerliyorum diyorsun yaniAkşama yemekli misafirlerim var. Yemekte kıymalı,![]()
Allahim acil sifalar versin..bir an once sagligina kavus insaallahBurda devlet yada özel yok, hepsi aynı
Çok tetkik yaptılar, bişey bulamadılar, herşey normal, az önce kafadan mr çektiler, daha sonra kamera yutturup kalbe bakacaklar
İnşallah iyi çıkar. Kan sulandırıcı vs veriyorlar mı sigara veya şeker sorunu var mı?Birden oldu canım, bende anlamadım
Gece 1 e doğru yattım
2 de midenin üst kısmı çok şiddetli ağrıdı, ağrı sırtıma vurdu, mutfağa gittim dolaptan ilaç alamadım, eşim geldi verdi.
Hastaneye gidelim dedi, gitmedim, ağrı hafifleyince yattım, gece 3:30
Sabah 6 da bir ilaç daha içiyim dedim, tutunarak bikaç adım attım, ayaklarım katlandı geri yattım.
Sabah 10 da kalkmak istedim, bu sefer hiç ayaklarımın üstüne basamadım, az daha düşecektim, eşim kucaklayıp tekrar yatırdı .
Sonrası hastane ve bisürü tetkik, sonuç henüz bilet belli değil
Canım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demekmerhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum, müsaade var mıdır?
hatta arkadaşlarımla geldim kabul edersiniz umarım bizleri
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
UcanSupurge
canımsıınnnCanım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demekmüsade varsa gelmek isteriz elbette
Gülme komşuna demişler seni kınadım kendim gidip sütlaç yedimAkşama yemekli misafirlerim var. Yemekte kıymalı,![]()
30 duKaç taneydi 36 filanmıydı tam hatırlayamadım da![]()
![]()
Ufffff zevksizTrabzon hurması üzerine tahin ve ceviz efso bisi
Merhabalar hoşgeldinizmerhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum, müsaade var mıdır?
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
UcanSupurge
Allah şifa versin Fezom seni seviyorumAynıyım canım, dünle arada hiç fark yok
hoşbuldumMerhabalar hoşgeldiniz
Gecmis olsun canimSelam. Kaç gündür ugrayamiyorum menü spor da paylasamadim. Çocuklar hâla tam iyileşmedi. Bu hafta beni diskalifiye etseniz diyorum en azından takıma hiçbir etkim olmasa![]()
10.01.2023 Pazartesi
8500 adim
Aç karnına 2 bardak su
1 kuru kayisi
1 kuru incirKahvaltı 06.30 Yumurta
Peynir
Yarım avokado salatası
2 dilim ekmekÖğle12.30 1 büyük tabak
Kurufasulye ve pilav
4 kasik pancar turşusuAkşam 17.20 3 tane kurabiye Ara 1 tabak dolusu dolma
3 kurabiye
1.5 litre su
22.00 gibi 5 dolma
3 kurabiye
1 bardak süt yağsız![]()
merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum, müsaade var mıdır?
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
UcanSupurge
Canım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demekmüsade varsa gelmek isteriz elbette
Merhabalar arkadaslaryasmin arkadasim etiket yapmis
hemen geldimm.
Kabul ederseniz motivasyon icin katilmak isterim.
Daha önce kk yarismalarda 3 kez kilo verdim ve geri aldim malesef, yine basarabilirm insallah
Hoş heldinizSelam kızlar, beni deJasminium84 etiketlemis, ben de zamanında verip koruyamayanlardanim, motivasyon sıfır şuan
başlamayı çok istoyorum
Afiyet bal şeker olsun kaç kase yeein devam etseydin :)Gülme komşuna demişler seni kınadım kendim gidip sütlaç yedimneyse ya hala günlük kalorimi tamamlamaya çok var Allahdan
![]()