Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Burda devlet yada özel yok, hepsi aynı
Çok tetkik yaptılar, bişey bulamadılar, herşey normal, az önce kafadan mr çektiler, daha sonra kamera yutturup kalbe bakacaklar
Allahim acil sifalar versin..bir an once sagligina kavus insaallah 🤲🤲

Birden oldu canım, bende anlamadım
Gece 1 e doğru yattım
2 de midenin üst kısmı çok şiddetli ağrıdı, ağrı sırtıma vurdu, mutfağa gittim dolaptan ilaç alamadım, eşim geldi verdi.
Hastaneye gidelim dedi, gitmedim, ağrı hafifleyince yattım, gece 3:30
Sabah 6 da bir ilaç daha içiyim dedim, tutunarak bikaç adım attım, ayaklarım katlandı geri yattım.
Sabah 10 da kalkmak istedim, bu sefer hiç ayaklarımın üstüne basamadım, az daha düşecektim, eşim kucaklayıp tekrar yatırdı .
Sonrası hastane ve bisürü tetkik, sonuç henüz bilet belli değil
İnşallah iyi çıkar. Kan sulandırıcı vs veriyorlar mı sigara veya şeker sorunu var mı?

Dün çok yedim Sabah iyiydi yumurta yarım avakoda falan öğlen kuru fasulye pilav turşu akşama 8 tane kıymalı sarma 6 tane kurabiye 22.00 da yemeyi bitirdim yarım saat sonra yattım çok kötü bir gündü.

Bugün 16.00 da iki tane kıymalı pide yedim başka biseye gerek yok sanırım bugün belki 3 dolma yerim 2 saat sonra ama onu yemesem daha iyi inşallah yemem

10.01.2023 Pazartesi
Aç karnına2 bardak su
1 kuru kayisi
1 kuru incir
Kahvaltı 06.30Yumurta
Peynir
Yarım avokado salatası
2 dilim ekmek
Öğle12.301 büyük tabak
Kurufasulye ve pilav
4 kasik pancar turşusu
Akşam 17.203 tane kurabiye
Ara1 tabak dolusu dolma
3 kurabiye
8500 adim
1.5 litre su

22.00 gibi 5 dolma
3 kurabiye
1 bardak süt yağsız 🤣

merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum, müsaade var mıdır?

hatta arkadaşlarımla geldim kabul edersiniz umarım bizleri :KK60:

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
G Goklerce
UcanSupurge UcanSupurge

Canım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demek 🙈 müsade varsa gelmek isteriz elbette

Merhabalar arkadaslar☺️ yasmin arkadasim etiket yapmis 😍 hemen geldimm.
Kabul ederseniz motivasyon icin katilmak isterim.
Daha önce kk yarismalarda 3 kez kilo verdim ve geri aldim malesef, yine basarabilirm insallah

Selam kızlar, beni de Jasminium84 Jasminium84 etiketlemis, ben de zamanında verip koruyamayanlardanim, motivasyon sıfır şuan 😔🙄 başlamayı çok istoyorum
Hoş heldiniz 🤩

Back
X