Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler canım ❤️
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım 👏💙

Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canım Zipzip- Zipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resmini Zipzip- Zipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir 😂
Sagol canim cok güzel anlatmissin bende anlamisimdir insallah dogru bir sekilde yaparim bu işi 😄🥰🌸
Ozaman başlasın yarış 😜
Bu arada listeyi görmüstm evet tekrardan atarsan güzel olur tessekürler 😍
Önce sen mi seciyorsun

Sagol canim cok güzel anlatmissin bende anlamisimdir insallah dogru bir sekilde yaparim bu işi 😄🥰🌸
Ozaman başlasın yarış 😜
Bu arada listeyi görmüstm evet tekrardan atarsan güzel olur tessekürler 😍
Önce sen mi seciyorsun
Canım anlamadığında her zaman sorabilirsin burda bütün arkadaşlarımız gönülden yardımcı olurlar ❤️ ben başlıyorum canım 👍
Listeyi atıyorum tekrar

Dünkü yemekten vardı benim canım evde bamya yani evde benden başka sebze yiyen olmadığı için kalmasın diye onu yiyeceğim 🤗sende en sağlıklısından başla bugün 🥰

Sakın sakın olumsuzluk no şekerim 🥰 ölçülerini al belki tartıda göremedin ama incelmiş olabilirsin ❤️ pes etmiyoruz seni çok seviyoruz 😘
Bamya cok severm afiyet olsun canim 🌸
Tesekkurler💚💚

Sağ ol eski dostum, canim zipzipim🌸🌸

😂 Espiri iyiydi ve benim emojiiiiim:oha: dedim sadece kelebeğe hitaben yazmayayim :) sizleri de dusundum.

İşte telefon hee😳 çalış kız:oha:

Sağ ol kankiciğim🌷🌷

Akşama toplu:oha:

Nasil sabit sayarsiniz:oha:

Aksami bilmem ama simdi corba iciyorum diyecektim,yarim kaldi. Oglumu salliyorum :))
Kac yasinda Allah bagislasin 🧿 sinyal aliyolar bende kahve icerken hep uyanirdi artik büyüdük tabi 😄
Ayyy delirecem resmin boyutu büyük diyor ekleyemiyorum 13 Ocak Cuma kilom 78.3 Zipzip- Zipzip-
Ayni kilodayiz leylakcim 😍 bakalm kim daha cabuk eriycek😛
Tamam canim ekliyorum ♥️

Evet biliyorum canim o zaman cig köfte yiyebilirsin🤭

2 Hafta oncesinin guncellemedim🙈

Yayla corbasi ve taze fasulye var
Afiyet olsun kaptanim 😍
Canımcım tebrik ederim kırmızı kaptanlığını 🎉 🥳 kraliçe olarak devam
Pnrrr-12 Pnrrr-12 cnm hayırlı olsun mavi kaptanlık 😘
Tessekür ederim 😍
Mantikli👍

Hayirli olsun 💖💖
Tessekürler 🌸🤗