Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burayi anlamadim. Pinar mthnyi secmis,sen de onur duyarim diyerek zipzipi.etiketlemissin :))
Secmeler baslamis gecmise bakip geliyorum hemen![]()
Kırmızı takıma aldım büyük kaptanıBurayi anlamadim. Pinar mthnyi secmis,sen de onur duyarim diyerek zipzipi.etiketlemissin :))
Ayy tamam tamam , zipzipi secmissin alintiya cevap vererekKırmızı takıma aldım büyük kaptanı![]()
Ayy tamam tamam , zipzipi secmissin alintiya cevap vererek![]()
Gecmis olsun Allah sifa versinBu hafta aktif olamadim gelemedim de
Hastamiz var durumu kritik yogun bakimdaydi
Bu hafta artik daha aktif olucam insalalh
9.takimda miydinEski takim arkadaslarimi gordum cok mutlu oldum
Afiyet olsun canimBugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Sabah 1 yerli muz 3 yarım ceviz
9 da 1 dlm nevzine (revani gibi ama şerbeti pekmezden yapılıyor)
Öğlen 2 tane küçük activya sade probiyotik yoğurt
Akşam 17 de 2 tavuk sarma (derisiz)
Brokoli salatası 3 YK aşure
Sabit olman guzel haftaya eksiye düşersinTartildim bugun sabitim
Güzel kaptanım
Simdi sectim cnmPnrrr-12 canım ben seçtim sıra sende tatlım
Ne guzel anlatmışsın kaptanımTeşekkürler canım
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım
Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canımZipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resminiZipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir![]()
Bende öyle yapıyorum gel bize katıl bizeİyi aksamlar canlar şu 15 gün aralıklı oruç şeklinde ilerleyecegim. Diyetisyen canimm ile öyle karar verdik. Size bir düzen şart dedi
Ekşi gelen herkesi bol bol alkışlıyorum![]()