- 16 Aralık 2019
- 21.334
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.135
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zihin açikligi versin kuzucuğa Ya Alim Ya Hakim isimleriyle dua edebilirsiniz .Bu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Batti balik yan gider mantigi yuzunden aliyoruz kilolari olabilir canin istedi yedin bitti gitti tamamen yarina odaklan telafi edebilirsin .Artik yediklerini duşünme hiç olmamiş gibi devam etBen bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim![]()
Lahana sarma ,kisir , elmali kurabiye menün çok karışık geldi gözüm3 canimSlm.kizlar iyi akşamlar gün yoğun geçti nasılsıniz hersey yolunda inşallah şuraya dolu dizgin menumu yazayım yarın aralıklı oruç başlıyorum inşallah
Sabah
Menemen 2 3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
Kısır yapmıştım zeytinyağlı 1 tabak
2 Elmalı kurabiye
Aksam
Lahana sarma
Yoğurt
Mantar çorba
Aralarda 1 portakal ve 1 avuç badem ceviz dut karışımı yemiştimZipzip-
Pnrrr-12 adım az kaldı tamamlayıp atacağım
![]()
Tamam dostum. Allah zihin acikligi versin![]()
Teşekkür ederim kızlarBaşarılar diliyorum ufaklığa![]()
Aaa bilmiyordum teşekkür ederim edeceğimAllah zihin açikligi versin kuzucuğa Ya Alim Ya Hakim isimleriyle dua edebilirsiniz .
Zumbayı nasıl yapıyorsunuz yani evde mi salonda mı eğer evdeyse hangi videodan link atarmısınız, nöbet sonrası yapmaya ihtiyacım olacak![]()
Aynen öyle valla, kendinize dikkat edin diyeceğim de, hiç sebep yokken geldi.canım benim Allah Şafi ismiyle şifa versinhiç akla gelmeyecek şey
![]()
Ondan mi sesin az cikiyordiyet miyet yok kesin 70 olurum . İyiyim senden naber
Gaziantep fıstıgı. Gazi ünvanini aldı kızPiii baklava dediğin antep fıstığıyla olurbaklavaya baklava demem kuş bokuyla yapılmazsa
İnsaallahHadi su için bol bol![]()
Kızım da bana yapıp getirmiş, limonlu limonlu, 2 bardak içtim.bizde de bu akşam dünden kalan etli patates yemeği ile zeytinyağlı pırasa var. şimdi yeşil çay içiyorum![]()
Boş kaldıkça gelirim artık, önceden müşahade odasındaydım, bugün normal servise çıktımcanım benim yaa hem tedavini ol Allahın izniyle, hem de buraya gel. yarışmaya katılmazsın o kadar. sohbete düzenli gel hergün. seni seviyorum![]()
Kim ya da birşey miSeni gorunce aklima aşklarca geliyor![]()
Ben de sırf yanında birşeyler yemek için içiyorumDiyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyor
Allah gönlünüze göre versin inşallahBu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Teşekkür ederimÇok güzel menü Afiyet olsun![]()
Ahahaha değişik insan yaZipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdi
Türkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu
dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi
![]()
Evet canım devlet memuru tüm, Elbistan kahramanmaraşın ilçesiHangi ilde calisiyorsun, devlet memuru musun?
Teşekkür ederim canımcok güzel masallah haticem
Eline emegine saglik kaptanim
Tessekürler
Yaaa cok tatliAllah bagislasin
Cok iyi masallah canim spor adim yakiyor
Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim![]()
Yarın için oruç düşünüyorum bakalım ya oruç olur ya su diyeti bugunu toplamam gerek. Sebebsiz dibi gördüğüm günlerim oluyor ne yazık kiBatti balik yan gider mantigi yuzunden aliyoruz kilolari olabilir canin istedi yedin bitti gitti tamamen yarina odaklan telafi edebilirsin .Artik yediklerini duşünme hiç olmamiş gibi devam et![]()
KesinnnnnnHee benimmm kuzum hoşgeldinnnn.başa sarmam ben. Tam uyamam. Temizlik niyetim yok kilo vereyim istiyorum. Ev yapımı tadında yerim.
Kim çiğköfte yapacak bana...
Elhan kraliçem yakın olsa yapardı.
![]()
Burdada sürekli yağmur yağıyor, ben sıcak sıcak yatıyorumBen şimdi kahvslti yaptim kaptaniçeeemm inşallah bugün lesli yapacam yürûyüş yapamam dışarisi -14 dereceama evin içinde tamamlayabilirim belki