Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Slm.kizlar iyi akşamlar gün yoğun geçti nasılsıniz hersey yolunda inşallah şuraya dolu dizgin menumu yazayım yarın aralıklı oruç başlıyorum inşallah
Sabah
Menemen 2 3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
Kısır yapmıştım zeytinyağlı 1 tabak
2 Elmalı kurabiye
Aksam
Lahana sarma
Yoğurt
Mantar çorba
Aralarda 1 portakal ve 1 avuç badem ceviz dut karışımı yemiştim Zipzip- Zipzip-
Pnrrr-12 Pnrrr-12 adım az kaldı tamamlayıp atacağım 🌸😘

Bu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?💕
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Allah zihin açikligi versin kuzucuğa Ya Alim Ya Hakim isimleriyle dua edebilirsiniz .

Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak 😔
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim 😔
Batti balik yan gider mantigi yuzunden aliyoruz kilolari olabilir canin istedi yedin bitti gitti tamamen yarina odaklan telafi edebilirsin .Artik yediklerini duşünme hiç olmamiş gibi devam et:KK55:

Slm.kizlar iyi akşamlar gün yoğun geçti nasılsıniz hersey yolunda inşallah şuraya dolu dizgin menumu yazayım yarın aralıklı oruç başlıyorum inşallah
Sabah
Menemen 2 3 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
Kısır yapmıştım zeytinyağlı 1 tabak
2 Elmalı kurabiye
Aksam
Lahana sarma
Yoğurt
Mantar çorba
Aralarda 1 portakal ve 1 avuç badem ceviz dut karışımı yemiştim Zipzip- Zipzip-
Pnrrr-12 Pnrrr-12 adım az kaldı tamamlayıp atacağım 🌸😘
Lahana sarma ,kisir , elmali kurabiye menün çok karışık geldi gözüm3 canim:KK43:

canım benim Allah Şafi ismiyle şifa versin🙏 hiç akla gelmeyecek şey 😞
Aynen öyle valla, kendinize dikkat edin diyeceğim de, hiç sebep yokken geldi.
Çok çeşitleri varmış
Kiminde kalbe vurup kriz geçirtirmiş
Kiminle beyne vurup komple vücudu felç edermiş
Kiminin akciğerine vururmuş, ondada belki solunum durur Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak daha iyi bilir
Benimki içlerinde en iyisi

🤣🤣🤣🤣 diyet miyet yok kesin 70 olurum . İyiyim senden naber
Ondan mi sesin az cikiyor😳 kendine gel:tokat:
Piii baklava dediğin antep fıstığıyla olur 🤣🤣 baklavaya baklava demem kuş bokuyla yapılmazsa
Gaziantep fıstıgı. Gazi ünvanini aldı kız 😳 k.bku espirisini ilk duydum ama anladim ne demek istedigini . Dolamayi cok severim ben de. Olursa komple fıstık olacak😃
Hadi su için bol bol 💃💃
İnsaallah😃

canım benim yaa hem tedavini ol Allahın izniyle, hem de buraya gel. yarışmaya katılmazsın o kadar. sohbete düzenli gel hergün. seni seviyorum :KK200::KK60::KK19::KK74:
Boş kaldıkça gelirim artık, önceden müşahade odasındaydım, bugün normal servise çıktım

Seni gorunce aklima aşklarca geliyor😃
Kim ya da birşey mi 😁
Diyetin en sevdigim bölümü normslde kahve sevmem ama o araögun kahvesi ve yaninda yedigim seyler (hurma kuru yemis ya da bitter) ödül gibi geliyor
Ben de sırf yanında birşeyler yemek için içiyorum 🤣
Bu mesajı gören yavruma dua edebilir mi?💕
Yarın bilsem sınavına girecek, normalde sınav mart ayındaydı bir anda erkene alındı hazırlanamadı hiç pek heyecanlıyız
Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
Çok güzel menü Afiyet olsun ❤️😘
Teşekkür ederim
Zipzip- Zipzip- çok mu seviyorsun baklavayi ben hiç sevmem ama soğuk baklavaya bayildim farkli bir perspektif katmis baklavaya .Bizim burda bir hoca vardi hindistanli ama yillardir Ingiltere de Amerikada farkli ulkelerde yasamis baklava hastasiydi adam sinifta bir sürü milletten insan vardi hergün baklava ile ilgili seyler anlatirdi:KK70:Türkler hic birsey yapmasa dünya mirasina baklava yeter diyordu 😀 dedim hocam soguk baklavsyi denediniz mi onu deneyin daha da hayran olacaksiniz .hemen nerden bulabilirim diye araştirmaya başladi:-)
Ahahaha değişik insan ya 🤣 bence kebap daha iyi ya 😍😍😍

cok güzel masallah haticem 💙🤗

Eline emegine saglik kaptanim 💙

Tessekürler 🌸☺️

Yaaa cok tatli 🧿🥰 Allah bagislasin

Cok iyi masallah canim spor adim yakiyor 💙😍

Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim ☺️
Teşekkür ederim canım 🤲🏼

Batti balik yan gider mantigi yuzunden aliyoruz kilolari olabilir canin istedi yedin bitti gitti tamamen yarina odaklan telafi edebilirsin .Artik yediklerini duşünme hiç olmamiş gibi devam et:KK55:
Yarın için oruç düşünüyorum bakalım ya oruç olur ya su diyeti bugunu toplamam gerek. Sebebsiz dibi gördüğüm günlerim oluyor ne yazık ki 😭

Back
X