Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba kızlarrr nasılsınız :KK45::KK45::KK45:

bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz :KK200::KK200::KK200:
Hoşbuldum 🤗😍

cok güzel masallah haticem 💙🤗

Eline emegine saglik kaptanim 💙

Tessekürler 🌸☺️

Yaaa cok tatli 🧿🥰 Allah bagislasin

Cok iyi masallah canim spor adim yakiyor 💙😍

Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim ☺️
Sağol kaptanım 😍
Evet sen söyleyince farkettim protein çok az olmuş
Gendime çorbası yoğurtlu kurufasulye nohut ve buğdaylı bi çorba 💙

İyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Çok geçmiş olsun canım 😔

Afiyet olsun kizlar♥️♥️♥️💙💙💙💚💚💚
Sağol kaptanım 😍

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Süreç nasıl ilerliyor canım , Allah güç kuvvet versin , çok güzel yol alan öğrencilerim oldu :) inşallah çok yorulmadan gider . Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanındayız. Cem Gökçen hocayı takip etmeni öneririm. Otizmli çocuğu olan ebeveynler için zaman zaman eğitimler de düzenliyor

Kahvaltı: 1 açma domates, salatalık, zeytin peynir
Ara: neskafe sütlü köpüklü eti forma 2 tane
Öğle: yok
Ara: çeyrek dereotlu poğaçanın
Akşam: kilis tava, bulgur pilavı, yoğurt
Spor: 5623
Su: 2lt şuan
@Willemijn- sara_28 sara_28
Başka bişey yermiyim emin değilim ama yanımzda meyve leblebi vs getirdim umarım sapıtmasçdan öyle şeyler yerim 🤣🙈🤪
Afiyet olsun kaptanım ❤️

sara_28 sara_28 @Willemijn- naber çıtır hatun adayları 🥰😂 benim bugün yeme açısından pek iyi gitmiyor 😵‍💫 ayol hep benmi sizi uyarayın sizde beni uyarın azcık🤣 öğle yemeğine çıkmadım ama akşama çıkarım 5 gibi inşallah sabah kahvaltı da da açma yedim :olamaz:
Dün misafirlerim vardı canım bütün gün hazırlık yap temizlik yap hiç gelemedim

🫢 Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Mavi ve kırmızı takımda menü ce spor mecburi Sarı takımda spor mecburi yeşil takımda menü mecburi ❤️😉

Başlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi

Sabah ki pogaca olmasa da olurmuş kötü değil menü ama afiyet olsun canım

Epey kısmını görene kadar süperdi afiyet olsun canım

Afiyet olsun ay şu çay yanları boş içmek çok zor oluyor

Akşam gözleme çok gözüktü bana afiyet olsun canım

Emeğine sağlık canım

Afiyet olsun ben beğendim menunu canım

Tatlı minikse afiyet olsun güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü

Akşam hem pilav hem ekmek olmamış canım bi de albeni var 🙈

Bende aralıklı oruç yapmayı planliyorum inşAllah canım

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş

Afiyet olsun canım güzel menü ne güzel bi etkinlik kolay gelsin canım

Sağol canım şükür uyuduk biraz

Sağol canım

Pasta dışında güzel canım afiyet olsun

Sağol canım aynen valla bitmiyor ya

Teşekkür ederim canım ❤️

7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hep 😞hey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz:cry: bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım 😂 fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım😂😂
Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- belmayne belmayne minerva1988 minerva1988 ZincirKirma ZincirKirma Mavikus_ Mavikus_ aypare ackerman aypare ackerman G Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

D u t D u t sarı çiçeğim 😘😘

Back
X