Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayfamız ne kadar bereketlendi :)) yetişemiyorum:)
🥰🥰🧿🧿🧿
Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz😊😊
Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese
Günaydın canim ♥️
Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- belmayne belmayne minerva1988 minerva1988 ZincirKirma ZincirKirma Mavikus_ Mavikus_ aypare ackerman aypare ackerman G Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

D u t D u t sarı çiçeğim 😘😘
Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim 🥰

🥰🥰🧿🧿🧿
Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz😊😊

Günaydın canim ♥️

Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim 🥰
Yaaaa🥰🥰🥰 o senin güzel azminin sonucu işte 🤗 listelerin harikaydı bebeğim rabbim bu azmini daim etsin inşallah 😘

Hemen dünkü menümü yazayım
14.01.2023 menü
Sabah
Peynir ve zeytin
İki tane yağda yumurta
Dereotu
Domates
Bir dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle
İki tane haşlanmış patates

Akşam
Bir dilim peynirli börek
Bir kase patates salatası
Bir dili kek

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8223 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @kelebek19

Eki Görüntüle 3191797
Afiyet olsun canim ♥️
Afiyet olsun canim ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- belmayne belmayne minerva1988 minerva1988 ZincirKirma ZincirKirma aypare ackerman aypare ackerman Mavikus_ Mavikus_ G Goklerce D u t D u t

Kızlar adımlamaya başladık mı 😂 6000 adım zor değil 😉 6000 adımı tamamlayalım çiçeklerim birde adımlara menülere kaptanlarımızı etiketlemeyi unutmayalım ki sonra 0 yemeyelim 😂😂
Daha 157 adimdayim 🙈🙈
Yaaaa🥰🥰🥰 o senin güzel azminin sonucu işte 🤗 listelerin harikaydı bebeğim rabbim bu azmini daim etsin inşallah 😘
Amin kaptanim insallah hepimizin azmini daim etsin🥰🥰🤲🤲

Rabbim şifa versin canım 🤲 kendini sıcak tut sıcak ılık bitki çayları al dinlenmene bak canım 🤗Dinlenmeden bu illet geçmiyor geçmiş olsun tatlım 😘
Evet bol bol bitki çayı sıvı tüketiyorum yatiyorum genelde kızım izin verdikce 😩🙃

Suyun vücudumuza yararı 🤣
Screenshot_2023-01-15-11-52-35-42_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

Yarın bi de patates mi yerim 🙈🙈🙈mayonez gibi o da olmaz 😂😂😂

Ayağına sağlık canım 👏👏

👏👏afiyet olsun canım menün çok güzel

Canım kalk bi evde bir tur koş en az 6000 yapıyoruz az kalmış çabuk 😂😂😂

😘😘😘😘😘ayağına sağlık canım

🧿🧿🧿🧿🧿ayağına sağlık canım

Rabbim zihin açıklığı versin canım 🥰🥰
Kaptanım bunu yedikten sonra gördüm 🙈🤦 ama akşama sadece karnıbahar salatası yerim 🙄
Öyle bir sarki vardi sanki 😊
Ya hiç bilmiyorum,bu nicki de uydurdum gitti 🤣
14.01.2023
Adım 10783

10:00 1 fincan kahve

Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
2 tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin

Ara 15:00
1 fincan filtre kahve

Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
1 maden suyu

Ara 21:00 1 fincan sütlü filtre kahve

3 litre su

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Çok güzel menü afiyet olsun ❤️
İyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Çok geçmiş olsun canım,
Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Herkesin farklı imtihanı var canım, hepimizin saçma sapan yeme atakklari oluyor hayatin gerçeği bunlar, sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten,Allah'ım yavruna şifa versin, mutlu bir gelecek nasip etsin ❤️🤲
Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- belmayne belmayne minerva1988 minerva1988 ZincirKirma ZincirKirma Mavikus_ Mavikus_ aypare ackerman aypare ackerman G Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

D u t D u t sarı çiçeğim 😘😘
Kaptanim sana baştan açıklamam gereken birşey var, ben önceki yarışlarda 6 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama hiç bir pazartesi eksi gelemedim fakat hiç bir cuma da artı gelmedim 🙄🙈 yani yarın regl kaynaklı vs artı gelsem bile cumaya kesin ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yaparım gerekirse kolumu bacagimi bir uzvumu bırakır o tartıda ekşi gelirim, hiç birşey olmazsa saçımı kestiririm nerden baksan 300 Gr gelir 🤣🤣🤣🤣

Back
X