Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat 😅
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.
Kolay gelsin canım eğitimler gerçekten çok önemli
İnat maalesef çok yoğun yaşanıyor .

Kaptanım bunu yedikten sonra gördüm 🙈🤦 ama akşama sadece karnıbahar salatası yerim 🙄

Ya hiç bilmiyorum,bu nicki de uydurdum gitti 🤣

Çok güzel menü afiyet olsun ❤️

Çok geçmiş olsun canım,

Herkesin farklı imtihanı var canım, hepimizin saçma sapan yeme atakklari oluyor hayatin gerçeği bunlar, sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten,Allah'ım yavruna şifa versin, mutlu bir gelecek nasip etsin ❤️🤲

Kaptanim sana baştan açıklamam gereken birşey var, ben önceki yarışlarda 6 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama hiç bir pazartesi eksi gelemedim fakat hiç bir cuma da artı gelmedim 🙄🙈 yani yarın regl kaynaklı vs artı gelsem bile cumaya kesin ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yaparım gerekirse kolumu bacagimi bir uzvumu bırakır o tartıda ekşi gelirim, hiç birşey olmazsa saçımı kestiririm nerden baksan 300 Gr gelir 🤣🤣🤣🤣
Aman Allah korusun canım 😂bütün uzuvların yerinde sağ Salim cumaya varalım inşallah 🤲🤲🤲
Bu konu hakkında yorum yaomak istemiyorum :)
:silah::KK45:

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
@SebastianCheesecake @Poldelya Zipzip- Zipzip- @belmayne minerva1988 minerva1988 @kayipdunya @Mavikus_ @aypare ackerman @Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

@D U T sarı çiçeğim 😘😘:KK68:
ne güzel kaptansın sen böyle takıma giresim geldi birden :KK70:

🥰🥰🧿🧿🧿
Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz😊😊

Günaydın canim ♥️

Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim 🥰
Sana katiliyorum zipzipim. Kalabalik iyidir. Kuşlar bile kümeyle uçar.

Kalp kalbe karşıymis. Sen dediğinde ben hazirliyordum
gördüğünüz gibi hepsi minik 🤪😅
Kız zaten bu tabakta cıs bir sey yok ki. Şaka bir yana, muz sadece kalorili, ondan da 3 tane yemeyiz herhalde kahvaltida 😂 sonuc itibariyle minik olmasa da olur😳 biliyorum espiri yaptin ama besinlere uymadi :oha:

mutlu pazarlar kızlarrr
m0637.gif

C93C217A-5CA2-4753-994D-1F6174066A56.webp

Bir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum 🤣
Kolay gelsin canım ❤️
Kız zaten bu tabakta cıs bir sey yok ki. Şaka bir yana, muz sadece kalorili, ondan da 3 tane yemeyiz herhalde kahvaltida 😂 sonuc itibariyle minik olmasa da olur😳 biliyorum espiri yaptin ama besinlere uymadi :oha:
:oha:yaaa şaşırma ve bu emoji yapmazsan sen sen olmuyorsun ya 😂😂bayılıyorum emojiye 😂😂

Back
X