Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ohhhh missss benim için de ye Fezom🤩🤩🤩
Bak bunu sen de yapabilirsin
İstediğin bikaç çeşit meyvayı doğra, yoğurtla karıştır, kızım kapaklı kavanoza yapmış, sen bardağa koyabilirsin, biraz meyvalı yoğurt, üstüne bir sıra müsli, tekrar meyvalı yoğurt, tekrar müsli, meyvalı yoğurt ve en üste kuruyemiş.
Gerçek magnolia gibi ağır bile deyildi 🥰

Tesekkur ederim canim 1😍
Hasta olduğum için iştahım kesik
krizi fırsata çeviriyorum 🤣
Sen kendine dikkat et gerisi kendiliğinden gelir bu aralar kitap okuma yapabilirsin kafayı çok güzel dağıtıyor.
Kendi zamanım yok pek. Küçük oğlanla bı göbek bağımız eksik. Yapışık hayat yaşıyoruz. Ayrı koltuklarda bile oturamiyoruz 😅😅
DEMEKKI 2 SENEDIR CIDDEN ZOR GUNLER GECMIS ARTIK DUZELMESINI ISTIYORSUN BAZI SEYLERI COK GUZEL ADIM ATTIN KENDIN ICIN DAHA IYI OLACAKTIR .
İnşallah canım. Sanırım hepsini biranda kabul edemiyorsun. Kabulleniş sancılı bir süreç
Süper olmuş ne yapıyorsan yap aşk ile yap a orneksin gercekten tebrik ediyorum şanslıyım bende sizinle olduğum içi 💃
İyi ki gelmişsin 😍
Hellööö :KK54: :KK54: :KK54:
Günlük durum bildirip çıkacağım, şarjım az kalmış, dolduramıyorum

Bugün çok daha iyiyim
Ayaklarımın alt kısmına destek yastık koydurdum ki, gücüm geldikçe baskı uygulayım, inşallah kaslar böyle böyle kuvvetlenir
Öyle un çuvalı gibi yat yat nereye kadar deyil mi:KK70:
Haydi bana iyi geceler 🥰
Daha güzel haberlerini alalım inşallah ablam iyi geceler

Hellööö :KK54: :KK54: :KK54:
Günlük durum bildirip çıkacağım, şarjım az kalmış, dolduramıyorum

Bugün çok daha iyiyim
Ayaklarımın alt kısmına destek yastık koydurdum ki, gücüm geldikçe baskı uygulayım, inşallah kaslar böyle böyle kuvvetlenir
Öyle un çuvalı gibi yat yat nereye kadar deyil mi:KK70:
Haydi bana iyi geceler 🥰
Gezegenim daha iyi olmana sevindim ♥️
Pazar menü
Sabah 7 50
1 muz
Saat13 00
2 dil çavdar ekmek 10 zeytin 2 haşlanmış yumurta 1 kaşık salça 1 dil peynir
Ara 15 00
1 portakal 3 ceviz
Akşam 18 00
5 köfte 1 kepçe mercimek çorbası 1 dil çavdar ekmek
2lt su
Zipzip- Zipzip- @erenmothers Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Bilge
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87,5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek :skandal:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik

Zipzip- Zipzip- kaptanım katılım formumu da doldurdum. İlk sayfayı okudum güncelliğinden emin olamamıştım tamamdır kurallar çok güzel. Ben Cuma günü bir gruba dahil olabiliyorum o halde :KK55:. Cuma gününe kadar menülerimi sporumu gruba paylaşım yapayım değil mi?
Genelde ilk sayfayi guncel tutmaya çalışıyorum 🙈
Evet canim sen cuma gününe kadar menu ve sporunu paylaş cuma gunu senide takimlara alalim🥰🥰
Iyi aksamlar kizlar birazdn menümü yazacagm menüler kapandi insallah 😍🤗
Iyi akşamlar kaptanim♥️
Özelden sana mi atacagiz kaptanim buraya atmiyalimmi 😄
Evet canim Kaptanlar özelden atiyor saat 1 gibi sonuclari acıkliyorum kazanan kaptan karsi takimdan en cok kilo vereni kendi Takımina alip,kendi Takıminda da kilo alani gönderebiliyor🤭

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Kuzum yaa, Rabbim sana sabır ve güç versin, kolaylık versin.
Benim durumuma ben hariç herkes üzüldü, ağlayanlar oldu, herşeyde bir hayır aramamız, daim umutlu olmamız lazım.
İmtihandayız, Rabbim başarıyla imtihandan çıkmamızı nasip etsin,
Söz konusu evlat olunca dayanmak çok daha zor tahmin edebiliyorum ama senin sevabında bir o kadar fazla olacak inşallah, Rabbim çocuğunun yüzü hürmetine cenneti sana nasip edecek, bunları düşün ve gücün artsın 🥰

Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir
Bu bizim 10. Takımdaki yasom deyil mi? :KK64:

Eklentiler

• 16738035706745783537771563573542.webp
    16738035706745783537771563573542.webp
    15 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20230115170345.webp
    IMG20230115170345.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum yaa, Rabbim sana sabır ve güç versin, kolaylık versin.
Benim durumuma ben hariç herkes üzüldü, ağlayanlar oldu, herşeyde bir hayır aramamız, daim umutlu olmamız lazım.
İmtihandayız, Rabbim başarıyla imtihandan çıkmamızı nasip etsin,
Söz konusu evlat olunca dayanmak çok daha zor tahmin edebiliyorum ama senin sevabında bir o kadar fazla olacak inşallah, Rabbim çocuğunun yüzü hürmetine cenneti sana nasip edecek, bunları düşün ve gücün artsın 🥰
Öyle diyorum abla. İnsanlar dünyadaki sınavlarını bilemezmis. Buda benim (bizim) imtihanımiz. Hamd olsun başka aileler gibi olmadık. Daha bı kenetlendik. Adımız çekirdek aile ama aile büyükleriyle mesafe olarak yakınız. Öyle olunca hep bir elden sinavdayiz. Sağolsun kopya veriyorlar 🥰

Gezegenim daha iyi olmana sevindim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Genelde ilk sayfayi guncel tutmaya çalışıyorum 🙈
Evet canim sen cuma gününe kadar menu ve sporunu paylaş cuma gunu senide takimlara alalim🥰🥰

Iyi akşamlar kaptanim♥️

Evet canim Kaptanlar özelden atiyor saat 1 gibi sonuclari acıkliyorum kazanan kaptan karsi takimdan en cok kilo vereni kendi Takımina alip,kendi Takıminda da kilo alani gönderebiliyor🤭
Tamam Zipzip- Zipzip- kaptanım sen ne dersen o kendi dediklerimle bir yere varamadım nasılsa 🤣 Yarın sabah başlıyorum paylaşımlara bakalım cumaya kadar ne durumdayım onu da görmüş olurum. Hepinize benden kalp ❤️❤️ 🤣

Kizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym 🥰
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel 😍☺️
Kaptaniçemm sen harika bi kaptan oldun:KK36:

Hadi baslangicin daim olsun iyi gelsin insallah canim 🌸

Aa dogru 😂 ben tabi acemiym iyiki söyledin 😍

Iyi eglenceler 🥰

Özelden sana mi atacagiz kaptanim buraya atmiyalimmi 😄

Eline emegine saglik kaptanim 💙
Hedef65tir Hedef65tir cuma menünü yazmamissin canim unuttun mu ?

Afiyet olsun güzel menü canim adimlar cok iyi 💙
Cuma ben eve geç geldim iş çıkışı çocuğu okuldan alıp anneme gittim unutmuşum

Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah canım ❤️

Çatık kaşlı kızgın biri gibimiyim mesela 😂😂nasıl hayal ediyorsun beni 😜😜😜

Selam canım ❤️
Cumaya inşallah Allah kısmet ederse canım hedefim 65 ti biliyorsun onun altına düştüm artık 65 e kadar koruma durumlarına geçmek istiyorum 🤗
Yok ya, zaten ciddi olmak her zaman iyidir. Gevsekler kaile alinmaz pek.
@Willemijn- Ay ben de sizden biraz sonra yapmışım 😉
Bu bildirim asla bana gelmedi, hatta simdi didik didik yaptim,yok. Afiyet olsun cheseecake m e :))
Merhabalar efendim 🙂 nöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım😵‍💫 nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm 🥰 akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn- @sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım 🥰
Oo dogum gunun kutlu olsun. Memur maas günü dogmussun :) nice saglikli senelere. 😊 Neler yediniz anlatirsin.
Sen bence yeşil takıma gel🤪 ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun 🤣🤣🤣 şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim

Bu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerim 🤣🤣🤣
Ben kahvalti icin konustum sekerim :)) kahvaltida yapiyorum ki dedigimi , aksam saldirisi kacinilmaz oluyor bende :) 😳
Eline saglik zipzipim
Nikinik Nikinik yok hâlâ, son giris 5 Ocak. Yine hatirlatayim :) basina bir sey geldigini sanmiyorum, cunku buraya baktigini yakalamistim bir ara 😊

Geldim :)
Nasılsın :)
Wednesday fotosu
Şükür iyiyim. Gelelim kilit konuya. 75 i asmadin insaallah kız.
Iyi aksamlar kizlar birazdn menümü yazacagm menüler kapandi insallah 😍🤗
Kapanmiyor bende😳

Merhabalar efendim 🙂 nöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım😵‍💫 nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm 🥰 akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn- @sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım 🥰
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim 🥰

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim 🥰
Nice sağlıklı güzel mutlu huzurlu yaşların olsun kuzum ❤️😘🙏

Back
X