- 18 Mart 2018
- 31.099
- 124.202
- 598
- 35
Ohoo ben beyaz peynir yada kaşarla yapıp yağda kızartıyorum, mis gibi oluyorIspanaklı kıymalı içli köfteyi hiç duymadım afiyet olsun güzel menü olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo ben beyaz peynir yada kaşarla yapıp yağda kızartıyorum, mis gibi oluyorIspanaklı kıymalı içli köfteyi hiç duymadım afiyet olsun güzel menü olmus
Güzeldi canım.. beğendim. Dışarıda olunca tercih edilebilir. Özel olarak yiyecek kadar iyi de değil.Şefin salatası nasıldı tatlım lezzetli miydi![]()
İçelim kız, nasıl olsa wc derdi yok ( sonda takılı)![]()
hadi az daha içek o zaman hadi su içek
O benim de aşkitomevet o canım
Yaaa güldürdün beni Fezomİçelim kız, nasıl olsa wc derdi yok ( sonda takılı)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İfade bildirimi kapatilabiliyor mu?60kiloyum mesajimi gormedin mi? İfade bile yok. Simdi baktim da
İfade bildirimlerini coktan kapatmistim, alintilari, etiketleri kolay kolay kacirmam boylece![]()
Evet canim, ohoo, nasil bilmezsin kız. "Biri mesajina ifade biraktiginda" seklinde gecmesi lazim.İfade bildirimi kapatilabiliyor mu?
Hepbirlikte olsunNice sağlıklı güzel mutlu huzurlu yaşların olsun kuzum![]()
Canım hiç bilmiyordum. Adı ne ? Kaç yaşında. Çok güzel ilerlemeler kaydediyorlar. Allah sağlık güzellik versin hep mutiu olun yavrunla.Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Rabbim her daim yüzümüzden gülümsemeyi eksik etmesinYaaa güldürdün beni Fezom![]()
![]()
![]()
İçelim kız, nasıl olsa wc derdi yok ( sonda takılı)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam canım derhal bakıyorum