Teşekkür ederim canım hallettim sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım hallettim sanıyorum
Amin FezoşumRabbim her daim yüzümüzden gülümsemeyi eksik etmesin![]()
Kendine gel kız. 70 i kır cabuk. Konsantre ol.![]()
![]()
ohh sal gitsin
Yogun calisiyordu musait olamamistir belkiEline saglik zipzipim
Nikinik yok hâlâ, son giris 5 Ocak. Yine hatirlatayim :) basina bir sey geldigini sanmiyorum, cunku buraya baktigini yakalamistim bir ara![]()
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere gezegenimNice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim![]()
Rica ederim canim, sevindim.Teşekkür ederim canım hallettim sanıyorum
Ama daha tebrik etmedi. Nolamaz, nayırYogun calisiyordu musait olamamistir belki
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere gezegenim![]()
AaYogun calisiyordu musait olamamistir belki
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere gezegenim![]()
Kaptanım cosmussun maşallah15.01.2023 Menü:
12:00 2 dilim tb ekmegi, 2 uzun eritme peyniri, 1 yumurta tavada, domates salatalik
16:00 filtre kahve, 1 avuc findik kuru üzüm karisimi
18.30 2 kepce tavuksuyu corbasi, 1 tabak sulu köfte, 1 kase salata
20:30 kayisi cayi
30 mil leslie
15.366 Adim. (Leslie ve yürüyüs)
15.01.2023
Cordelia
Zipzip-
Eki Görüntüle 3191966
2.5lt Su
Afiyet olsun. Güzel menü .15.01.2023 Menü:
12:00 2 dilim tb ekmegi, 2 uzun eritme peyniri, 1 yumurta tavada, domates salatalik
16:00 filtre kahve, 1 avuc findik kuru üzüm karisimi
18.30 2 kepce tavuksuyu corbasi, 1 tabak sulu köfte, 1 kase salata
20:30 kayisi cayi
30 mil leslie
15.366 Adim. (Leslie ve yürüyüs)
15.01.2023
Cordelia
Zipzip-
Eki Görüntüle 3191966
2.5lt Su
Cumartesi diyet gibi olmadı ya benim doluydu menum gercekten o yüzden dedim canımNeden arti cikmak aklina geldi ki?
Sporlarda dimi?
Sporda evet canım menü de çok güzel zatenNeden arti cikmak aklina geldi ki?
Sporlarda dimi?
Yeni izledim. Senin migimle konuşmaları görünce ben de değiştirdim..Cordelia foto degismis. Begendim.
Canım hoşgeldin başlangıcin hayırlı olsun. Nicki beğendim.hoşbuldumm çok teşekkür ederim canım![]()
Değişiklik iyidir de seneye başka bı mekan seç abla. Sağlıklı yaşların olsunNice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim![]()
Kayseri tava derler burda saç kavurma gibi aynen. Toprak kapta pişer. Suyunda güzel olur ama ben onada sırt döndüm.Afiyet olsun. Sac kavurma mı?
Metehan adı 8.5 yaşında.Canım hiç bilmiyordum. Adı ne ? Kaç yaşında. Çok güzel ilerlemeler kaydediyorlar. Allah sağlık güzellik versin hep mutiu olun yavrunla.![]()
Alışık olmadigin spor yapıp vücudu zorlarsan kasların şişer artı gelirsin canımNeden arti cikmak aklina geldi ki?
Sporlarda dimi?
Metehan nick demek orda. Geliyor. Öpüyorum sizi.Değişiklik iyidir de seneye başka bı mekan seç abla. Sağlıklı yaşların olsun
Kayseri tava derler burda saç kavurma gibi aynen. Toprak kapta pişer. Suyunda güzel olur ama ben onada sırt döndüm.
Metehan adı 8.5 yaşında.
Alışık olmadigin spor yapıp vücudu zorlarsan kasların şişer artı gelirsin canım