- 16 Aralık 2019
- 21.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.131
- 598
- 32
Bu hafta serbest yicemKendine gel kız. 70 i kır cabuk. Konsantre ol.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta serbest yicemKendine gel kız. 70 i kır cabuk. Konsantre ol.
Oncekide yst38 di o da büyük oğlan yavuz selimMetehan nick demek orda. Geliyor. Öpüyorum sizi.![]()
Nezamandan beri cnm 3 günden sonrasi normal degl snrm kuru incit kayisi vs denedinmi sabah ac bende etkili oluyor geneldeKızlar bende hala wc yok![]()
Sabah zeytin yağı ve ılık su içtim biraz guruldadi o kadarNezamandan beri cnm 3 günden sonrasi normal degl snrm kuru incit kayisi vs denedinmi sabah ac bende etkili oluyor genelde
Merhaba hosgeldin aramizaKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Bilge
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87,5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Zipzip- kaptanım katılım formumu da doldurdum. İlk sayfayı okudum güncelliğinden emin olamamıştım tamamdır kurallar çok güzel. Ben Cuma günü bir gruba dahil olabiliyorum o halde
. Cuma gününe kadar menülerimi sporumu gruba paylaşım yapayım değil mi?
Amin insallah canim sanada acil sifalar diliyorm, cok üzüldüm 3 sene agrilarla yasamak da zorCanım herkeste aynı sıkıntılar olmaz, kardeşinde inşallah hiçbirşey çıkmaz.
Ben aşı olduktan bilmem ne kadar sonra iki ayaklarımın üstünde parmakların bittiği yerden bileğe kadar olan bölgede sanki elleriyle sıkıyorlar gibi hissediyordum, öyle bir ağrı, ayakkabıyı bir beden büyük aldım yine geçmedi, yoruldum deyip dinleniyorum yine geçmiyor, 3 sene olacak o ağrı, ağrı kesici içmediğim sürece geçmedi.
Sürekli ilaçda içmedim.
Birde sürekli yorgunluk hissi, çok yoğun ve yorucu günlerim oldu fakat dinlendiğim halde geçmedi, yataktan kalkarken hep yorgun hep ağrılı kalktım. Bi ara demirim düştü, arada takviye aldıysam da o yorgunluk hissi hep kaldı.
Cok güzel tarifmis hemen yarin kahvalti icin uygulayacagimBak bunu sen de yapabilirsin
İstediğin bikaç çeşit meyvayı doğra, yoğurtla karıştır, kızım kapaklı kavanoza yapmış, sen bardağa koyabilirsin, biraz meyvalı yoğurt, üstüne bir sıra müsli, tekrar meyvalı yoğurt, tekrar müsli, meyvalı yoğurt ve en üste kuruyemiş.
Gerçek magnolia gibi ağır bile deyildi![]()
Tamamdir kaptanim, cok heycanliiiGezegenim daha iyi olmana sevindim
Afiyet olsun canim
Genelde ilk sayfayi guncel tutmaya çalışıyorum
Evet canim sen cuma gününe kadar menu ve sporunu paylaş cuma gunu senide takimlara alalim
Iyi akşamlar kaptanim
Evet canim Kaptanlar özelden atiyor saat 1 gibi sonuclari acıkliyorum kazanan kaptan karsi takimdan en cok kilo vereni kendi Takımina alip,kendi Takıminda da kilo alani gönderebiliyor![]()
Cok güzel afiyet olsun canim
Mutlu oldummmKaptaniçemm sen harika bi kaptan oldun![]()
Anladim cnm hatirliyorsan yaz istersen x kalksin enazindan listedenCuma ben eve geç geldim iş çıkışı çocuğu okuldan alıp anneme gittim unutmuşum
Niyeeee kapanmiyor kizYok ya, zaten ciddi olmak her zaman iyidir. Gevsekler kaile alinmaz pek.
Bu bildirim asla bana gelmedi, hatta simdi didik didik yaptim,yok. Afiyet olsun cheseecake m e :))
Oo dogum gunun kutlu olsun. Memur maas günü dogmussun :) nice saglikli senelere.Neler yediniz anlatirsin.
Ben kahvalti icin konustum sekerim :)) kahvaltida yapiyorum ki dedigimi , aksam saldirisi kacinilmaz oluyor bende :)
Eline saglik zipzipim
@Nikinik yok hâlâ, son giris 5 Ocak. Yine hatirlatayim :) basina bir sey geldigini sanmiyorum, cunku buraya baktigini yakalamistim bir ara
Şükür iyiyim. Gelelim kilit konuya. 75 i asmadin insaallah kız.
Kapanmiyor bende![]()
Cok güzell
Kaptanım cosmussun maşallahSabah eksi geliriz inşallah
TessekürlerAfiyet olsun. Güzel menü .
Hic olmamis hep karbon protein ve yesillik aradi gözlerim simit yarm lahmacun tek olsa bi nebze gideri varmis
Woww müthis
Teşekkür ederim kaptanımMerhaba hosgeldin aramiza
Amin insallah canim sanada acil sifalar diliyorm, cok üzüldüm 3 sene agrilarla yasamak da zor
Bu arada dogum günün kutlu olsun insallah yeni yasin sana bolca saglik umut ve iyilik getirsin
Cok güzel tarifmis hemen yarin kahvalti icin uygulayacagim
Tamamdir kaptanim, cok heycanliii
Mutlu oldummm
Anladim cnm hatirliyorsan yaz istersen x kalksin enazindan listeden
Niyeeee kapanmiyor kizkaca kadar yiyorsun
Cok güzell
ayy insallah canim aminn
Tessekürler
Hic olmamis hep karbon protein ve yesillik aradi gözlerim simit yarm lahmacun tek olsa bi nebze gideri varmis
Woww müthis![]()
Cosmussun diyince ben de diyorum menu cok gelmis olamazSporda evet canım menü de çok güzel zaten
Afiyet olsun tekrardan ama yememen hata olmus..keske yeseydin. Yarin saldiri olmasin.Değişiklik iyidir de seneye başka bı mekan seç abla. Sağlıklı yaşların olsun
Kayseri tava derler burda saç kavurma gibi aynen. Toprak kapta pişer. Suyunda güzel olur ama ben onada sırt döndüm.
Metehan adı 8.5 yaşında.
Alışık olmadigin spor yapıp vücudu zorlarsan kasların şişer artı gelirsin canım
Yaa wc olmayincada bi sislik oluyor zor insallah gelir yarina ilik suya kayisi at sabah yiyip suyunu ic bide öyle dene istersenSabah zeytin yağı ve ılık su içtim biraz guruldadi o kadar![]()
Merhaba hosgeldin aramiza
Amin insallah canim sanada acil sifalar diliyorm, cok üzüldüm 3 sene agrilarla yasamak da zor
Bu arada dogum günün kutlu olsun insallah yeni yasin sana bolca saglik umut ve iyilik getirsin
Mutlu oldummm
Cok güzell
ayy insallah canim aminn
Tessekürler
Woww müthis![]()
Afiyet olsunKahvaltı: gece: 1 mandalina çeyrek elma, 1 fincan neskafe
Sabah: sucuklu yumurta , domates, süzme peynir, zeytin 1 slm tam buğday ekmeği, 1 slm kaşarla fırınlanmış beyaz ekmek
Ara: 15yeşil çay 1 kuru incir, süt kurusu leblebi yaban mersini karışımı
Akşam: altı ezmeli kebab salata ayran lavaş 3, 4 parça bir dilim yaş pasta (çok kalın değildi dilim)
Spor:
Su: 2 lt
@Willemijn-sara_28
Kızlar ancak müsait oldum geçmişi okuyup geliyorum inşallah![]()
Kahvaltı: gece: 1 mandalina çeyrek elma, 1 fincan neskafe
Sabah: sucuklu yumurta , domates, süzme peynir, zeytin 1 slm tam buğday ekmeği, 1 slm kaşarla fırınlanmış beyaz ekmek
Ara: 15yeşil çay 1 kuru incir, süt kurusu leblebi yaban mersini karışımı
Akşam: altı ezmeli kebab salata ayran lavaş 3, 4 parça bir dilim yaş pasta (çok kalın değildi dilim)
Spor:
Su: 2 lt
@Willemijn-sara_28
Kızlar ancak müsait oldum geçmişi okuyup geliyorum inşallah![]()
Kizlar bu alintilari sabah cevaplicam insaallah. Kelebek okuyamadim bile. İkisi de erken iyumusken iyucam insaallah, yazamadim. Menumj de atayim dur hemen,Merhaba hosgeldin aramiza
Mutlu oldummm
Cok güzell
ayy insallah canim aminn
Tessekürler
Woww müthis![]()