Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin kuzum, iyiki sizler gibi dostlarım var💃🏻.
Gerçekten kızlar, sevmek çok güzel, sevilmekte bir o kadar güzel. Hiç ummadığım insanlar arayıp şifa diledi, hiç tanımadığım insanlardan hatimler, dualar geldi ❤️.
İyikilerim iyiki çok ❤️❤️❤️
Hayatımızda iyi, kalbi temiz insanlar biriktirelim🤲🏼
Biriktirelim ablacım 😍

Yarın öğlen basliycam tavuk döner varmış. Bence güzel bir başlangıç 🥰

Sis değilim. Aldığım şeylerin hepsini depoladı vücut. Öyle sindirime filan ihtiyaç duymadi 🤣

Burası bağımlılık yapıyor 🥰

🤣🤣🤣 Ben kimseyi cagirmam 😅
Ne yapacam çağırmayıp😳
Birde pişik mi oluyum 🤣🤣

Valla güldüğüne bakma çok utanıyorum, birde sabah düğmeye bastım, erkek gelmez mi 😳
Bayan gelsin dedim 🤣🤣 ikram eder gibi 🫢

Mutlu yıllar sağlıklı fit yaşların olsun canım 🥰

Sanki seni tutabiliyoruz 😅

Beni sensiz bırakma 🥰😍😘

Ne kadar süre bırakayım 🤔🙄

Hiç yemedim. Hemen paket yaptım. Gerisini sağa sola dağıttım 😍

Bu şekilde 2 senedir oluyor. Daha önce yoktu. En azından böyle kriz gibi değildi.
Teşekkürler canım inşallah hepimiz fit fit oluruz🥰 beni tutun ya valla tutun🤣🤣 ben seni bırakırmıyım canımm :KK19: cıss şeyleri uzun uzun süre yeme canım🥰 hatta yemeyelim🤣

Yok ya, zaten ciddi olmak her zaman iyidir. Gevsekler kaile alinmaz pek.

Bu bildirim asla bana gelmedi, hatta simdi didik didik yaptim,yok. Afiyet olsun cheseecake m e :))

Oo dogum gunun kutlu olsun. Memur maas günü dogmussun :) nice saglikli senelere. 😊 Neler yediniz anlatirsin.

Ben kahvalti icin konustum sekerim :)) kahvaltida yapiyorum ki dedigimi , aksam saldirisi kacinilmaz oluyor bende :) 😳

Eline saglik zipzipim
@Nikinik yok hâlâ, son giris 5 Ocak. Yine hatirlatayim :) basina bir sey geldigini sanmiyorum, cunku buraya baktigini yakalamistim bir ara 😊

Şükür iyiyim. Gelelim kilit konuya. 75 i asmadin insaallah kız.

Kapanmiyor bende😳
Teşekkürler canım he ya maaş günü doğmuşum 🥰 inşallah tüm günü uygulayalım canım hepimizi❤

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim canım
Benim de çarşamba günüydü, torunum bugün gelmiş, anneanne niye doğum gününü hastanede geçirdin diye soruyor, değişiklik olsun hep evde olmasın dedim 🥰
Çok teşekkür ederim, size de nice mutlu yıllar sağlıkla inşallah. Bende nöbette olduğum gecesini hastanede geçirmiş oldum 🤣

kelebek19 kelebek19 dinlen cabuk kız.

Dinlen ve bende KELEBEK ETKİSİ olustur :oha:

Espiri zekâ isidir ama ben bir tek espiride zekaliyim sanki.:KK64:yoksa cidden zeki miyim:KK64: babam böyle pasta yapmayi nereden ögrendi:KK70::KK70: en iyisi bir cay koyayim da karsilik mi icek aga :KK70:
Ahh bebeğim içelim de ben yeni yatağa yattım 🤣 msjları okuyorum sonra da inşallah uyuycam yarın bi arkadaşıma sürpriz yapıcam kısmet olursa doğum günü onunda birazda evde temizlik işlerim var yoğun geçebilir ama sık sık uğramaya çalışrım

Kizlar bu alintilari sabah cevaplicam insaallah. Kelebek okuyamadim bile. İkisi de erken iyumusken iyucam insaallah, yazamadim. Menumj de atayim dur hemen,

Aceleye geld kusura bakmayin

Adim saymadim

15 OCAK PAZAR
5 dak orta tempo dans
9 dk bacak egzersizleri ama puani bosverin 😂

Eki Görüntüle 3191997

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19

İyi geceler

Firsattan istifade yattim😘😘

Sabah da yazsam olur du
2 saat aciklama yaptim
İcim rahat etmedi yarina kalmasin diye😘😘
Bende aşırı yorgunum buraya kdr okudum ama artık gözlerim kapanıyor yarın devam ederim inşallah herkese iyi geceler

Eklentiler

• IMG_20230116_005729.webp
    IMG_20230116_005729.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 32
Amin kuzum, iyiki sizler gibi dostlarım var💃🏻.
Gerçekten kızlar, sevmek çok güzel, sevilmekte bir o kadar güzel. Hiç ummadığım insanlar arayıp şifa diledi, hiç tanımadığım insanlardan hatimler, dualar geldi ❤️.
İyikilerim iyiki çok ❤️❤️❤️
Hayatımızda iyi, kalbi temiz insanlar biriktirelim🤲🏼
Mutlu sağlıklı huzur dolu uzun yılların olsun ❤iyi ki doğdun :KK60: :KK74:

Back
X