- 5 Haziran 2021
- 5.049
- 20.986
- 298
Teşekkürler canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun lavin rabbim içine ferahlık versin inşallah.. bize katılarak hem kafan dağılır bir nebze… hemde fazlalıklar gider hoşgeldin arkadaşım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım benim Allah razı olsunGeçmiş olsun lavin rabbim içine ferahlık versin inşallah.. bize katılarak hem kafan dağılır bir nebze… hemde fazlalıklar gider hoşgeldin arkadaşım![]()
Çok güzel yorum teşekkür ederimHosgeldin canim
Ekmeği 1 2 dilim yiyebilirsin beyaz da olsa tamamen kesme derim
Porsiyon kontrolu ile dikkat ederek insallah hedefine ulasirsin![]()
CanimG Goklerce geçmiş olsun canım bir an önce bitsin işin inşallah sağlıkla
@aypare ackerman ah kuzum ya ,diyet yaparken mi oluyor?
Lavinia_98
60kiloyum naber canım
@Willemijn- 59 oldum aha da biyle göstertirim diyorsun hee( profil foton)
Teşekkür ler canım benimben isterim canım. bir de hangi diyetisyen?
netten tam buğday un sipariş edip yapabilirsin istersen.
moralini yüksek tut canım. iyi olun, sağlıklı ve güvende olun önemli olan o.
11 gibi acikacagini düşünmüyorumOruç başlayacak diye çok heyecanlıyım ama geçen sene ilk 3 günün sonunda kendimi nöroloji doktorunun kapısında bulmuştum. Bir hastalığım olmadığı kesin, açlıkla ilgili de olduğunu düşünmüyorum… geriye susuzluk ve uykusuzluk kalıyor. Akşam 11 gibi yiyip, 12 gibi yatıp, sahurda yanı başımdaki suyu içip hemen uyumayı planlıyorum bakalım.
Muhteşem bir menü niye beğenmedin kaptanım.Bu arada kaptanların yüz karası olarak dünün paylaşımını yapayım
21 Mart Salı
Sabah 10.00
1 kase yoğurt içine 1 domates, 1 salatalık,
Yanında 1 dilim yulaf ekmeği
Öğlen 13.00
1 avuç ceviz,
3ü bir arada kahve
Akşam 18.00
Dondurulmuş hamsi buldum marketlerden birinde,
1 porsiyon hamsi tava,
Bol salata,
1 dilim ekmek.
Su:1, 5 lt içtim
Zipzip-
60kiloyum
21 mart salı Adımlar
7.757 adım
Eki Görüntüle 3221848
Cordelia
Stres gerginlik için... (Özellikle adet öncesi ve adet zamanı oluşan)Geçmiş olsun canım
Amin canım inşallah
Canım ne için kullaniyorsunuz
Geçmiş olsun canım,migren gibi mi acaba ? Ben de bazı günler çok kötü oluyorum ama migrenim mi var bilmiyorum,aslında gitmem lazım acayip bir baş ağrısı tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı oluyor gözümü bile açmak istemiyorumOruç başlayacak diye çok heyecanlıyım ama geçen sene ilk 3 günün sonunda kendimi nöroloji doktorunun kapısında bulmuştum. Bir hastalığım olmadığı kesin, açlıkla ilgili de olduğunu düşünmüyorum… geriye susuzluk ve uykusuzluk kalıyor. Akşam 11 gibi yiyip, 12 gibi yatıp, sahurda yanı başımdaki suyu içip hemen uyumayı planlıyorum bakalım.
Orası da var11 gibi acikacagini düşünmüyorumİftarla arası çok kısa nasıl yiyeceksin kuzum?
Menüyü beğendim ablacım, örnek bir kaptan gibi dün bildirmem gerekirken gecikmeli bildirmemi beğenmedimMuhteşem bir menü niye beğenmedin kaptanım.![]()
Canım bende migrenden şüphelenmiştim, doktora göründüm, mr çektirdim ama birşey çıkmadı. Local anestezi aldın mı bilmiyorum, sonrasındaki baş ağrısı gibiydi. Kafamı duvarlara vurmak istiyordum resmen. Orucu bıraktığımda da 1 hafta geçmemiştiGeçmiş olsun canım,migren gibi mi acaba ? Ben de bazı günler çok kötü oluyorum ama migrenim mi var bilmiyorum,aslında gitmem lazım acayip bir baş ağrısı tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı oluyor gözümü bile açmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3221370 Eki Görüntüle 3221371
Bugün denk geldim. Takip ettiğim bir hatun da bunu vücudumuzda kullanmış. Duş sonrası dua ederek bir kabın içerisine bir yemek kaşığı sirke, bir çay kaşığı kaya tuzu, üç beş gül kurusu koyup omuzlarimizdan döküyoruz.
Özellikle üzerinizde nazar olduğunu düşünüyorsanız denemek lazım.
@Kinoalihatun @Willemijn- S Suskunkardelen
Geçmiş olsun kaptanım şimdi nasilsinGünaydın kızlar. Dün biraz rahatsızlandım, ilaçlardan sonra sızıp kalmışım kusura bakmayın![]()
Güzel menü ne yüz karası diyecektim ki aciklamani okudumBu arada kaptanların yüz karası olarak dünün paylaşımını yapayım
21 Mart Salı
Sabah 10.00
Öğlen 13.00
1 avuç ceviz,
3ü bir arada kahve
Akşam 18.00
1 porsiyon hamsi tava,
Bol salata,
1 dilim ekmek.
Su:1, 5 lt içtim
Zipzip-
60kiloyum
21 mart salı Adımlar
7.757 adım
Eki Görüntüle 3221848
Cordelia
Çok teşekkür ederim.0Çok yakışmış tikler hayırlı olsun kaptanım kırmızı kırmızıda![]()
![]()
Canım boğazım şişti biraz, yutkununca acıyordu bir toz karışım, üstüne c vitaminli soğuk algınlığı ilacı çaktım, çok şükür çakı gibi kalktım bu sabahBiliyorum bu hatunu,taş gibi maşallahyuz yogası falan da yapıyor Bu karışım da tam ihtiyacım olan şeydir inşallah,bugün her yerim ağrıyor hiç bir iş yapasim yok
bı dus alıp deniyeyim i, teşekkür ederim
Geçmiş olsun kaptanım şimdi nasilsin
Güzel menü ne yüz karası diyecektim ki aciklamani okudum![]()
afiyet olsun. ben de iki gündür pek diyete uygun beslenemedim.Bu arada kaptanların yüz karası olarak dünün paylaşımını yapayım
21 Mart Salı
Sabah 10.00
Öğlen 13.00
1 avuç ceviz,
3ü bir arada kahve
Akşam 18.00
1 porsiyon hamsi tava,
Bol salata,
1 dilim ekmek.