- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim ablam dikkat et kendineHamdolsun kuzum daha iyiyim, yürümem filan gittikçe düzeliyor
Sen nasılsın![]()
İyiyim canım. 80 altına dusemedim bı türlü. Oruç ve regl derken elim kolum dökülüyor. Yaşlandım mi kanndegerlerim mi düştü bilmiyorum biraz bitkinim ama oruç güzel geçti hamd olsun. Gerçi yarısını tuttum sayılır başında ve sonunda regl olunca çok komik olduNasılsın canım hoşgeldin![]()
Hayırlı olsun tatlım.carsamba belli olacak kuzum![]()
İyi olmana çok sevindim canım, bitkin olmanın çok sebebi olabilir, Rabbim yardımcın olsun, kan değerlerinede baktır mutlakaİyiyim canım. 80 altına dusemedim bı türlü. Oruç ve regl derken elim kolum dökülüyor. Yaşlandım mi kanndegerlerim mi düştü bilmiyorum biraz bitkinim ama oruç güzel geçti hamd olsun. Gerçi yarısını tuttum sayılır başında ve sonunda regl olunca çok komik oldu![]()
çok geçmiş olsun canım, Allah şifasını versinolu enfeksiyonu oluyor diye düşünmüştüm ama sabah kalktığımızda cildinde döküntü vardı hemen Dr a götürdüm.İlac başladık, bulaşıcı ama size ve bebeğe bulaşmaz ama abiyi uzak tutun dedi.
Gelemedim buralara
geçmiş olsun canım.Kizlar şunun pazartesi olduğu aklımdan çıkmış.Kizim hastaydı.Dun sadece hafif ateş vardı bı kez de kusmustu.Bogazim da ağrıyor deyince üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor diye düşünmüştüm ama sabah kalktığımızda cildinde döküntü vardı hemen Dr a götürdüm.İlac başladık, bulaşıcı ama size ve bebeğe bulaşmaz ama abiyi uzak tutun dedi.
Gelemedim buralara
olur tabi.Selam kızlar kaç gündür gelemedim, aslında yüzüm yoktu da denebilir, haftasonu diyet açısından kötü gecti ama bugün tekrar başlıyorum, cuma günü bayram olduğu için Perşembe tartilsam olur mu ? Köye geçeriz muhtemelen cuma günü
geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar.. benim miniğim hastalandı dün hastanedeydik tartılamadım bugünde iş güç bir yandansa oğlanın nazı guruba bu hafta pek vaktim olmayacak bilginize hepinize hayırlı iftarlar diliyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarKizlar şunun pazartesi olduğu aklımdan çıkmış.Kizim hastaydı.Dun sadece hafif ateş vardı bı kez de kusmustu.Bogazim da ağrıyor deyince üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor diye düşünmüştüm ama sabah kalktığımızda cildinde döküntü vardı hemen Dr a götürdüm.İlac başladık, bulaşıcı ama size ve bebeğe bulaşmaz ama abiyi uzak tutun dedi.
Gelemedim buralara
Size de çok geçmiş olsun, inşallah çok çabuk toparlarMerhaba kızlar.. benim miniğim hastalandı dün hastanedeydik tartılamadım bugünde iş güç bir yandansa oğlanın nazı guruba bu hafta pek vaktim olmayacak bilginize hepinize hayırlı iftarlar diliyorum![]()
Afiyet olsun canım18 Nisan 2023
sahur
pastırmalı dil peynirli omlet
3 zeytin, 2 ceviz
domates biber salatalık
iftar
karnıyarık
pilav
2 yk salata
cacık
jalepino biber turşusu
1/2 tadelle çikolata
1 fincan americano kahve
2 lt ye yakın su
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.. benim miniğim hastalandı dün hastanedeydik tartılamadım bugünde iş güç bir yandansa oğlanın nazı guruba bu hafta pek vaktim olmayacak bilginize hepinize hayırlı iftarlar diliyorum![]()