- 13 Mart 2011
- 346
- 1.386
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bozişSelam kızlar
Helal olsun. Ben de diyetisyene başlayacağımDiyete sadık kalmaya çalışıyorum temizlik yaptığım için yazamiyorum bayramdan sonra tam disiplinle buraya yazacağım inşaAllah
İnşallah geçmiştir canımKizlar şunun pazartesi olduğu aklımdan çıkmış.Kizim hastaydı.Dun sadece hafif ateş vardı bı kez de kusmustu.Bogazim da ağrıyor deyince üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor diye düşünmüştüm ama sabah kalktığımızda cildinde döküntü vardı hemen Dr a götürdüm.İlac başladık, bulaşıcı ama size ve bebeğe bulaşmaz ama abiyi uzak tutun dedi.
Gelemedim buralara
DiyetisyenRamazanı bitirdik çok şükür
Helal olsun. Ben de diyetisyene başlayacağım![]()
valla ben 85.3 ile 85.5 arasındaydım. bayramdan sonra tartılsak daha iyi olacak sankiKızlar tartı işini nasıl yapacağız
Ben 11 gibi tartılıyordum
Bu sabah 6 da kalkacağım, 8 de yeğenimiz kahvaltıya çağırdı, benim için çok erken saat, kesin fazla çıkarım![]()
Bende dayanamadım hurma orucunu cozuttum meğer regl geliyormuşvalla ben 85.3 ile 85.5 arasındaydım. bayramdan sonra tartılsak daha iyi olacak sanki![]()
valla benim de bugün karbo oldu. akşama da öyle olacak. şehir dışına çıkacağız diye fazla sebze de almadık eve. toparlanırız.Bende dayanamadım hurma orucunu cozuttum meğer regl geliyormuş
şişlerim biraz inmişti
Ayın birinde tekrar niyetlenmek istiyorum
Kendine gel kızbayramda ister istemez öğünler karbo oluyor. kahvaltıda yumurta ve zeytinin yanında bal ve sigara böreği yedim.
sonra kahveyle bir minnak çikolata ve 1 adet de büyük boy tadelle (50 gr)
öğlen 1/2 kıymalı pide
akşama da karidesli makarna var salatayla.
az önce kabuk tarçın çayı içtim. yeşil çay falan çerim. bugün böyle geçer.
valla yarın iki yere gitmeyi planlıyoruz. baklava falan olursa bir yerde yerim. sabah yine yumurtalı ama balsız kahvaltı yaparım. öğlene az tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum. akşama da köfte patates salata var.Kendine gel kızsaka ya, takiliyorum öyle..Ben de tatlı yedim, poğaça da..
daha ilk gün, neler yicez bakalım. Önümüze geleni yememek zor be
Sabah tartildim ama resim cekmemistim cumadan beri sadece 50 Gr gitmiş
Cuma :81.950
Pazartesi :81.900
Fark :-50 gr
olur tabi.
geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlar
Size de çok geçmiş olsun, inşallah çok çabuk toparlar
Afiyet olsun canım![]()
Çok teşekkür ederim kızlar şimdi daha iyi ama bu seferde bize attı hastalığıgeçmiş olsun canım
Dinlen canım ama gel sonra çünkü burası sensiz olmaz
Zipzip ile Masterfitin son sonuçlarını açıkladım bugünden itibaren burayı sizlere birakip biraz uzaklaşmak istiyorum ara ara sohbete gelmeye çalışırım
Cordelia kaptanim başta olmak üzere bugune kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin
Tek tek etiket yapmiyorum unuttugum biri olur kimseyi üzmek istemiyorum
Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
bol eksili günleriniz olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()