- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şafi adıyla şifa versin en kısa zamanda eskisinden sağlıklı olun inşaAllahSol dizimin üstüne bastığım zaman güç kaybı oluyor, bi an düşecek gibi oluyorum.
Geçirdiğim felçten dolayı ağrım çok, tuhaf şekilde ayaklarım, bacaklarım şişiyor, inşallah bugün daha iyi olurum
Günaydın![]()
çok geçmiş olsun, Allah şifa versinSol dizimin üstüne bastığım zaman güç kaybı oluyor, bi an düşecek gibi oluyorum.
Geçirdiğim felçten dolayı ağrım çok, tuhaf şekilde ayaklarım, bacaklarım şişiyor, inşallah bugün daha iyi olurum
geçmiş olsun canımİyi günler günlerdir yokum eşim hastaydi bana geçti
Eski kilo:71.4(bayramdan önceki anneydeyken tartilamadim )
Güncel:71.3
Fark:100 Gr
Bayramdan sonra eve geldiğimde 73kiloya çıkmıştım bu kadar telafi edebildim
Hoşgeldin hadi bakalım niyet edip başla canım n pazartesi tartı günü haftasonunu ona göre geçirelim hep birlikteHayırlı sabahlar
Zipzip gidince sessizlik mi oldu nasıl durumlar?
Bende döneyim de bı silkeleneyim diyordum.
Neyse ben döneyim yine silkeleyecek birileri olur heralde.
Yazın hadi bakalım![]()
Ok canımBen de geldim birbirimizi takip edelim bu hafta![]()
Süpersin tebrik ederimGünaydınlaaar 3 gün önce tartildim 79 olmuşum zumba ve diyet basladim![]()
Olabilir ilaçlardandır sen dikkat et detoks yapabilirsen sana iyi geleceğine inanıyorum canımPazartesi bildirimi :81.25
Cuma bildirimi :81.55
Fark : +300
Cordelia
Nasıl oluyor anlamıyorum son 2 aydır bu şekilde2 ay öncesinde 77 idim ilaçlar iğneler haplar
![]()
Geçmiş olsun eve hastalık girince herkese bulaşmadan gitmiyor.. çok iyi eee gelsin 60’larİyi günler günlerdir yokum eşim hastaydi bana geçti
Eski kilo:71.4(bayramdan önceki anneydeyken tartilamadim )
Güncel:71.3
Fark:100 Gr
Bayramdan sonra eve geldiğimde 73kiloya çıkmıştım bu kadar telafi edebildim
Hoşgeldin niyetini et başla canım günlük menü ve yürüyüşlerini buradan paylaş iyi gelir sanaHerkese selamlarrr.. Kilo sorunsalım ve artık motivasyon saglayamam sebebi ile bir grup arayışında idim.,burayı buldumm. Biri 4 yaşında diğeri 5 buçuk aylık olan 2 çocuklu bir anneyimm.. Doğumdan 40 gün sonra kilom 71.6 idi. Kendi çabamla 65.5 e düştüm. Bayram öncesi 64ü görmüştüm ama malesef yediğim tatlılarla tekrar artıları gördüm.Az önce ise ard arda 2 paket çikolata bitirdim..
Diyete ve kilo vermeye olan inanç ve İrademi kaybettim şu sıra.. Tam da bu yüzden buradayım. Haydi birlikte başaralım
![]()
Teşekkürler
çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
geçmiş olsun canım
Hoşbulduk teşekkürler ☺Hoşgeldin ebru![]()
Bu ara havalar burada yağmurlu yürüyüş yapamıyorum..Yarından itibaren menümü paylaşırım.. 3_4 gün sonra yürüyüşlerimi de eklerim inşallahHoşgeldin hadi bakalım niyet edip başla canım n pazartesi tartı günü haftasonunu ona göre geçirelim hep birlikte
Ok canım
Süpersin tebrik ederim
Olabilir ilaçlardandır sen dikkat et detoks yapabilirsen sana iyi geleceğine inanıyorum canım
Geçmiş olsun eve hastalık girince herkese bulaşmadan gitmiyor.. çok iyi eee gelsin 60’lar
Hoşgeldin niyetini et başla canım günlük menü ve yürüyüşlerini buradan paylaş iyi gelir sana![]()
Cok gecmis olsun canim rabbim acil şifa versinHayırla büyüt bebeğini canım
Arkadaşların bazısı geliyor bazısı gidiyor
Zipzip- biraz dinlenmeye çekildi, inşallah kısa sürer
Bende ağır hastalık atlatmaya çalışıyorum
3 ay önce felç geçirdim, tedavi görüyorum
Takımlarda yokum, bocalamadayım, düzen tutturmam lazım, nasıl olacak bilmiyorum
Evet menü atıyorum ilk gün kötüydü ama frenledim kendimi olabildiginceSüper olur canım.Bu bizi gaza getirir.bizim de düğün var komşumun güzel bir abiye alırım.
84.45 kilo
Hoşgeldin ebru en kısa sürede başarırsın umarım
Bugün ben de öyle oldum.. okuldan yürüyerek geliyordum birden acayip acıktım gözüm döndü resmen markete daldım.. en zararsız kuruyemis çarptı gözüme. Çikolata almamak için zor tuttum kendimi..Ya kızlar ben bugün tam gaz başladım ama açtık krizlerim oluyor gözüm dönüyor resmen bunu nasil atlatacağm![]()