- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sen kimsiniz kiGünaydınlaaar 3 gün önce tartildim 79 olmuşum zumba ve diyet basladim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kimsiniz kiGünaydınlaaar 3 gün önce tartildim 79 olmuşum zumba ve diyet basladim![]()
34 dk bi video ben hamlamışım zorlandım biraz. ısınma egzersiz ve gevşeme hepsi içinde. uzun süredir kıpramadığım için parmağımı oynatmak bile bana zor geldi. ama eğlenceli tavsiye ederim. bi tür lesli gibi
Cuma günü belli olur canımMasterfit devam ediyor mu yoksa bireyselmi takılıyoruz
Hayırlı olsun
Hosgeldin umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsınDuygu ergezen
38 yaşındayım
1.56 boy
64 küsür kg (gr sal olarak değişiyo )
55 olsa hedef bide tutarsa tadından yenmez
Evliyim
Set makyözüyüm
3 çocuk annesiyim
Çocuklar ve psikolojik sebeplerden kg aldım
Ciddi sağlık sorunum yok
Sağlık ve iyi gözükmek için kg vermek istiyorum
Cordelia
![]()
Ben bu topige yeni katildimSen kimsiniz ki![]()
Bu takımla kim ilgilenecek canım bu arada hoşgeldinKızlar günaydın bugün itibari ile menü paylaşacağım inşallah.
Cuma günü kilo bildirimi yapıp hızlıca diyete başlamak lazim. Sizleri de bekliyorum.
Yaz geldi, yağları saklamak mümkün değil artık.
Zipzip- gelmeyecek diye biliyorum ama inşallah gelir
![]()
Kızlar günaydın bugün itibari ile menü paylaşacağım inşallah.
Cuma günü kilo bildirimi yapıp hızlıca diyete başlamak lazim. Sizleri de bekliyorum.
Yaz geldi, yağları saklamak mümkün değil artık.
Zipzip- gelmeyecek diye biliyorum ama inşallah gelir
![]()
Hoşgeldin canım aynen başlayalım artık inşallah katılım tam olur ve masterfite başları umarımBaşlayalım kızlar yaz geldi yağlar fora olacak. Ayy verelim gitsin.
Zipzip- gelir inşallah. Cuma kilo bildirimi yaparız. MasterFit talebi olursa öyle devam ederiz
İyi bı enerji yakalayıp diyete başlayalım gerisi şekil alır.![]()
Oh az kalmışHaftasonu
Ne sevindim görünceGünaydın mutlu sabahlar![]()
Hoşgeldin canımGünaydınben de aranıza katılabilir miyim
![]()
Ödem çok oluyor, bazen yine sol dizimde anlık his kaybı oluyor.Nasılsın kuzum![]()
Dün 87 gördüm, bugün 86Büyütme gözünde halledeceğiz. Yağlara da as açıyoruz.![]()
İnşallah tamamen iyileşir cok guzel haberler alırız canım.Ödem çok oluyor, bazen yine sol dizimde anlık his kaybı oluyor.
Az kaldı haftaya gidip kan vereceğim, ne çıkacak bakalım![]()
Buraya gelip sizleri görmek içimi ısıtıyor benim de.Ne sevindim görünce![]()
İlk sayfada form var canım seni tanıyabiliriz doldurursanHoşbuldum vermem gereken bilgiler varmi![]()