Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç değilNe alemdesiniz yavrular yarın tartı günü aklınız başınızda mı![]()
İnşallah bi sıkıntı yoktur canımBenim hiç değil
Halledicem inşallah ya çözücez bi şekildeİnşallah bi sıkıntı yoktur canım
Hahahahahaha olsunn beee bakalım benimki yarın ne olcak hicte bakmadımm korkuyorumda bosa ugraşmadım insValla okadar dikkat ettim bu hafta 3 gündür tartıyada çıkmıyorum moralim bozulmasın diye ama benim metabolizmam bozuk zor yakmaya başlıyo çok merak ediyorum eksi görücekmiyim bu hafta değilsede haftaya başlar bünye yakmaya geriden geliyo biraz![]()
Vallahaa yaaa kk kışın gibi yürümüyo yaz geldi herkes biyerlerde kışa görüşürüzz o halde diyorum herkeseYalnız mı kaldıııın seeen![]()
Bugün biraz bıralardayım ya aslında hep kk dayım çünkü oturuyorum karavanda hatta en aktif benimdir ama dahaAma bikac saate gidersin sende simcikk![]()
Bakıcaz yarın ak koyun kara koyun belli olucakHahahahahaha olsunn beee bakalım benimki yarın ne olcak hicte bakmadımm korkuyorumda bosa ugraşmadım ins![]()
Ben hiç tartılmadım pazartesiden beri zaten tartılmak beni bozuyorBakıcaz yarın ak koyun kara koyun belli olucak
Umarım izin konusunu halledersin. Kızın için olumlu gelişmeleri de buradan paylaşacağın günler gelir inşallahamin canım çok teşekkürler
evet canım doğuştan işitme engelli
cihazı çok iyi eğitime de gidiyor ancak ne yazık ki eşim de ben de çalıştığımız için sadece haftasonları götürebiliyoruz ama öğretmeni yeterli olmadığını muhakkak haftaiçi de götürmemiz gerektiğini söyledi
şimdi ikimiz de işyerlerimizle görüşüp izin ayarlamaya çalışacağız
Ben daha öncede kk da bi diyet grubuyla zayıfladım off hemde ne zayıflaya 69 la girdim 58 le çıktım baya bu konuda bilgi edindim ama ilte bi çok sebepten saldım yine e tabi yaşta ilerleyince okduk yine 65 yani beni bozmuyo daha bi iradeli oluyorum gr gr takip ediyorumBen hiç tartılmadım pazartesiden beri zaten tartılmak beni bozuyor![]()
Hayırlısıylaaa ama çalışanlar için daha zorr bilgisayar başındamısın hepBakıcaz yarın ak koyun kara koyun belli olucak
Anladım canım ondan soğuk davranıyorsun demekkiBugün biraz bıralardayım ya aslında hep kk dayım çünkü oturuyorum karavanda hatta en aktif benimdir ama dahaZipzip- dışında kimseyi tam tanımadığım için biraz yabanilik mi yapıyorum nedir bakıyorum çıkıyorum
![]()
Yok canım ben makyözüm ama işte hazırlıkta olduğum için biraz hareketsiz kalıyorum tembellik yapıyorum hep oturuyorumHayırlıdıylaaa ama çalışanlar için daha zorr bilgisayar başındamısın hep
Galibaa aslında çok sıcak kanlı bi insanımdır da bilenedim bi piskolojimmi bozuldu neAnladım canım ondan soğuk davranıyorsun demekki![]()
Oyüzden zaten hep oturmaktan veremiyoruz geneldeeYok canım ben makyözüm ama işte hazırlıkta olduğum için biraz hareketsiz kalıyorum tembellik yapıyorum hep oturuyorum![]()
Eşin kaynaklidirr geçer biter konular canım sıkma canınıGalibaa aslında çok sıcak kanlı bi insanımdır da bilenedim bi piskolojimmi bozuldu ne