- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Evet duruyo metabolizma 4-5 ayda 5 kilo aldım resmenOyüzden zaten hep oturmaktan veremiyoruz geneldee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet duruyo metabolizma 4-5 ayda 5 kilo aldım resmenOyüzden zaten hep oturmaktan veremiyoruz geneldee
inşallah canım inşallahhUmarım izin konusunu halledersin. Kızın için olumlu gelişmeleri de buradan paylaşacağın günler gelir inşallah
Hahaha noldiii
Aynen öyleeeEvet duruyo metabolizma 4-5 ayda 5 kilo aldım resmen
Hahaha noldiii
Eşten dolayı işte :)Hahaha noldiii
Evet biraz biraz başladıkSende öyle canımm
Oyyyy daha yeni yeni ek gıdalara başlıcak helee![]()
Nasıl ev bunlarBurası bi mahalle evlerinin arkadan görünüşü Eki Görüntüle 3249509
Çakma ev tatlımNasıl ev bunlar![]()
Çok iyiÇakma ev tatlım
Şuan ilk başlangıcı ne oldu ben çok heyecanlanmıştımmEvet biraz biraz başladık![]()
Amaaaannnnn bosveerrrrrEşten dolayı işte :)
Hahahahahah bence herkes yiyooorrrrrNe alemdesiniz yavrular yarın tartı günü aklınız başınızda mı![]()
Ay cokgüzel oluyo kabak spagetti yapmıştım benndeeKızlarrr sizi makarna görünümlü kabak Spagetti ile tanıştırayım.. Kızım bir haftadır ısrarla makarna istiyor..Bundan dolayı bugün evde makarna rüzgarı esti.. E bende kendime alternatif bir menü yaratmak istedim,kabak Spagetti yaptımİçine de yarım servis kaşıgı makarna ekledim.. Bir tabak makarna yemiş gibi hissettim.. Güzel bir his,tavsiye ederim size de
![]()
Yoğurtla başladık, sebze olarak ise ilk kabakla tanıştıŞuan ilk başlangıcı ne oldu ben çok heyecanlanmıştımm
Ahhh yavas yavas iste bazen cok sıkılmıştım yeter gayri hepsine tektekYoğurtla başladık, sebze olarak ise ilk kabakla tanıştı