- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Maşallah canım allah bağışlasın duygucum sen kaç yaşındasınDuygu adım 3 tane benimde 2 kız 1 oğlan kızlar 18-12 oğlan 8 yaşında rlletinden öperler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım allah bağışlasın duygucum sen kaç yaşındasınDuygu adım 3 tane benimde 2 kız 1 oğlan kızlar 18-12 oğlan 8 yaşında rlletinden öperler :)
Elcoooo sen kaç yaşındasın adın ne balımYaaa masaaallahhh sen kac yaşındasın ayıptir sorması anamm en kücük benmiyim![]()
38 biraz erken anne oldumMaşallah canım allah bağışlasın duygucum sen kaç yaşındasın
Ben 29 yasindayım adım ı demeyeyiimm heheheElcoooo sen kaç yaşındasın adın ne balım
38Yaaa masaaallahhh sen kac yaşındasın ayıptir sorması anamm en kücük benmiyim![]()
Bende 25 yasında istemistimm ama 27 yaşındayken nasip oldu 29 um38 biraz erken anne oldum
NedeennnBen 29 yasindayım adım ı demeyeyiimm hehehe![]()
Allah bağışlasın hepsiniBende 25 yasında istemistimm ama 27 yaşındayken nasip oldu 29 um
Ayyy sen beybisin dahaBen 29 yasindayım adım ı demeyeyiimm hehehe![]()
BUll kızzz hahahahAyyy sen beybisin dahademezsen sana takma isim bulurum
![]()
kk bu belli olmaz işNedeennn
Amsn ayşe fatma hayriye sarı çixmeli mehmet ağa kim bilicek hangi ayşee hangi hüseyinkk bu belli olmaz iş
Hahahaha ne etceguniizzz ismimiAmsn ayşe fatma hayriye sarı çixmeli mehmet ağa kim bilicek hangi ayşee hangi hüseyin![]()
Senden isim alamicuk deseneHahahaha ne etceguniizzz ismimi![]()
Dedi ve gelemedi cocuklari uyuttum insallah bu sefer geldimMerhaba herkese gecmisi okumaya calisiyorum cevap vericem insallah![]()
Insallah odemdir canim kaptanim evet cuma kilomu gosterdi dun maalesef birazi odem birazi da regle oncesi siskinlik sanirimGün içinde gider tasalanma
Ödem o ödembismillah daha kargalar kahvaltı etmedi tatlım... Erken saatler bizi yanıltıyor. Başladigim yer dediğin cuma kilon mu ?
Muthis menu canim afiyet olsun18 mayıs
Sabah;10.00
Aç karna;Tarçınlı türk kahvesi(09.00)
Leslie 2 -30 dk
2 haslanmış yumurta maydonoz baharatlarla sos
1 buğday ekmek
Öğlen ;12.00
1 kepçe nohut yemeği(susuz)
Ara öğün : 13.00
Filtre kahve
Ictikten sonra güzel bi horon cimilli ibo yihuuu
Akşam ;17.30
1 tabak dolu mercimekli Maydonoz çorbası (kendim uydurdum yaptım)
21.00 ;maden suyu(zencefilli)
1.5 litre su
Mavikus_
Zipzip-